Diana Dumitrescu şi Ioana Ginghină pleacă în tabără… de slăbit

Apropo.ro / 10.10.2014, 07:00
Diana Dumitrescu şi Ioana Ginghină pleacă în tabără... de slăbit
Cele două vedete s-au înscris la următoarea tabăra de slăbit organizată de Diana Ştirbu, instructor internaţional de kangoo jumps, unde toţi participanţii vor învăţa să scape de kilogramele în plus într-un mod eficient, rapid şi sănătos.

Motivul nu ar fi că siluetele celor două vedete ar avea nevoie de câteva kilograme în minus, ci Diana şi Ioana îşi doresc foarte tare să-şi tonifieze corpul.

Tabăra Bye Bye Belly Câmp se va desfăşura în perioada 26 – 30 noiembrie la Predeal.

“Sunt foarte încântată şi de-abia aştept să mergem în tabără. Vreau să îmi tonific musculatura şi în acelaşi timp sunt convinsă că ne vom simţi extraordinar pentru că orele Dianei sunt foarte antrenante şi îţi dau foarte multă energie”, mărturiseşte Diana Dumitrescu.

“Mă bucur mult că merg în această tabără pentru că o consider o mare investiţie în mine şi în sănătatea mea. Deşi familia mea nu o să mă vadă timp de 5 zile, după această experienţă o să fiu o mamă şi o soţie sănătoasă şi cu o putere mai mare să mă ocup de lucrurile importante din viaţa mea”, declară Ioana Ginghină.

 “Vă pregătesc cinci zile cu 6 antrenamente interesante pe zi, ore de kangoo jumps, fitness, aqua gym, trasee pe munte, workshop-uri de psihologia alimentaţiei şi de gătit. Noutatea va fi că vom găti împreună cele mai gustoase reţete sănătoase şi cu un minim de calorii. Scopul taberei este să ajut cât mai multe persoane să înţeleagă cum se slăbeşte sigur şi eficient. Important este că persoanele care participă să înveţe cum să mănânce sănătos şi să descopere tipul de antrenament care li se potriveşte. Înscrierile se pot face până pe 21 noiembrie pe adresa [email protected]”, spune Diana Ştirbu.