Diana Dumitrescu si noul sau iubit, impreuna intr-un proiect de proportii

De: Nicoleta Nicolae / 19.01.2014, 10:00
Diana Dumitrescu si noul sau iubit, impreuna intr-un proiect de proportii
Diana Dumitrescu a inceput de cateva luni o relatie cu actorul Dan Radulescu. Mai nou, cei doi lucreaza impreuna la un proiect special.

Dupa ani in sir in care a jucat in telenovele, seriale TV sau a fost protagonista in filme de lungmetraj, actrita urca, din nou, pe scena de teatru. Si nu o face oricum, ci alaturi de actualul ei iubit, artistul Dan Radulescu, dar si de o serie de artisti consacrati precum Valentin Teodosiu sau Manuela Harabor, scrie site-ul www.acasatv.ro.





Spectacolul se numeste „Prestez servicii artistice. Vanda”, regia este semnata de Chris Simion, coregrafia apartine Irinei Strungareanu, in timp ce scenografia a fost realizata de Adina Mastalier si va avea avampremiera, luni, 20 ianuarie si, premiera, marti, 21 ianuarie la Godot Cafe Teatru. Spectacolul are la baza conflictul dintre generatiile de actori, unii care vor sa joace teatru ca pe vremea lui Nottara, altii care vor sa abordeze teatrul modern. 



„Prestez servicii artistice.Vanda” este a cincea piesa regizata de Chris Simion care se joaca la Godot Cafe Teatru, dupa „Dragostea dureaza 3 ani”, „Ce ne spunem cand nu ne vorbim”, „Te iubesc! Te iubesc?” si „7 Blesteme”.

Citeste si:

http://www.protvmagazin.ro/stiri/starflash/a11899302-diana-dumitrescu-la-prima-emisiune-tv