Diana Munteanu a slăbit 8 kilograme: „M-am întors cumva în tinereţeee!”

Apropo.ro / 21.08.2014, 09:00
Diana Munteanu a slăbit 8 kilograme:
Diana Munteanu Niculescu a dat divertismentul pe ştiri. Fosta prezentatoare a emisiunii „Conferinţa de presă” este acum Senior Reporter atât în cadrul Observatorului de la ora 19.00, cât şi al Observatorului Matinal de la Antena 1. Diana este într-o formă de zile mari, a slăbit 8 kilograme cu ajutorul unei diete echilibrate şi arată mai bine acum decât înainte de a rămâne însărcinată. Secretul îl aflăm chiar de la ea.
– Ştiu că ai slăbit 8 kilograme. Cum ai reuşit?
 
Mulţumesc frumos pentru compliment…mai e mult până la senzaţional dar da, am scăpat de nişte kilograme şi nu-mi pare rău deloc! Mult sport, mult somn şi o dietă echilibrată! Cam acestea sunt ingredientele mele! Sigur că au fost şi momente în care mi-aş mai fi dorit un fruct în plus sau în care am poftit la un cartof prăjit, dar am învăţat să mă abţin şi să consum în loc de asta câteva seminţe.
 
– Ai  ajuns acum la silueta pe care o aveai înainte să rămâi însărcinată?
 
Înainte de a rămâne însărcinată aveam 4 kilograme în plus faţă de câte am acum. M-am întors cumva în tinereţeee.
 
Foto: Publimedia – Victor Ciupuliga
 
– Eşti adepta dietelor drastice?
 
Nu sunt adepta lor, dar fără chiar nu merge!! Am încercat multe metode şi sincer, singura care dă roade cu adevărat este cea în care după ora 17.00 nu mai mănânc nimic!
 
– De la ce anume trebuie să te abţii acum? Ce nu mai ai voie să mănânci ca să te menţii în formă?
 
Nu sunt genul de persoană căreia să-i spui când şi ce să mănânce! Asta nu! N-aş putea niciodată să ţin un regim scris pe o foaie. Am învăţat în timp că ce a funcţionat pentru unele persoane, pentru mine, nu. Ca atare, ştiu ce anume trebuie să mănânc şi ce nu, şi mai ales când!
 
– Băieţelul tău, David, are acum 5 ani. Cum vă înţelegeţi? Ce fel de mămica eşti?
 
Eu şi David suntem cei mai buni prieteni! Comunicăm excelent, suntem mereu împreună. Încerc  să-l învăţ că trebuie să fie responsabil, independent şi bun în tot ceea ce face! Îl las să şi greşească pentru a cunoaşte toate faţetele vieţii.
 
– Ce ţi-ai dori pentru David?
 
Îmi doresc să ştiu că va face ce-i va plăcea, iar eu îl voi susţine necondiţionat.
 
Foto: Facebook
 
Foto: Publimedia – Victor Ciupuliga
 
– Îi place sportul? Ar vrea să devină şi el fotbalist precum tăticul lui, Claudiu Niculescu?
 
Nu ştiu dacă va face fotbal sau televiziune sau altceva…îi place să joace; îşi îmbraca zilnic echipamentul cu Messi sau Ronaldo:)
 
– Îţi mai doreşti copii? Poate o fetiţă?
 
Îmi doresc ca David să crească alături de un frate sau o soră, nu ştiu însă când se va întâmpla asta.
 
– Cât de des te vezi cu soţul tău? Cu ce surprize îl aştepţi când se întoarce acasă? Îi găteşti?
 
Ne vedem săptămânal, cam trei zile pe săptămână. Sunt zilele dedicate familiei şi le petrecem împreună, mergând în diverse locuri, plimbări, ieşiri de tot felul.
 
Foto: Publimedia – Adrian Stoicoviciu
 
– De puţin timp eşti Senior Reporter la Observator – Antena 1. Cum ai primit această propunere şi  cât de repede te-ai adaptat, trecând de la emisiunile de divertisment la ştiri?
 
Am primit această propunere cu braţele deschise, în primul rând pentru că m-am întors între prietenii pe care-i ştiam de mai bine de 7 ani, şi în al doilea rând pentru că este o mare provocare pentru mine. Sunt ştiri cu celebrităţile favorite ale telespectatorilor şi lucruri inedite despre ei. Echipa Observator m-a primit în familia ei cum nu se poate mai bine şi le mulţumesc din suflet pentru asta!
 
– Cu ce vedetă ţi-ai dori să faci un interviu de senzaţie? Pe cine îţi doreşti cu ardoare să intervievezi?
 
Sunt foarte multe celebrităţile cu care îmi doresc să realizez interviuri, n-aş putea să încep să nominalizez pentru că ar dura foarte mult. Pot doar să spun că sper să aduc în faţa telespectatorilor lucruri pe care nu le-au mai auzit până acum despre oamenii pe care ei îi iubesc.  
 
– În filme mai joci? Ai mai primit propuneri în acest sens?
 
Sincer, nu am mai primit nicio propunere în acest sens, dar n-am spus niciodată nu unui film. Actoria este una dintre marile mele pasiuni.
 
– În pielea cărui personaj îţi doreşti să intrii pe viitor?
 
Mi-a plăcut mult Mrs Doubtfire.
 
– Preferi să interpretezi roluri pozitive sau negative?
 
Întotdeauna pozitive. N-am avut niciodată un rol de comedie şi cred că asta mi-ar plăcea foarte mult.
 
Foto: Facebook
 
 
Foto: Facebook
 
 
– Unde aţi fost în vacanţă vara asta?
 
Nu am avut o vacanţă în adevăratul sens al cuvântului, dar am profitat de zilele bune şi am fugit câte două zile ici-colo. Am ajuns la Prislop, un loc în care mi-am dorit să ajung de multă vreme, câteva zile la mare, alte câteva la munte, La Băile Olăneşti şi cam atât:)
 
– Dă-ne, te rugăm, câteva trucuri de beauty pe care le foloseşti şi de care nu te despărţi niciodată!
 
Demachiantul este produsul de care nu mă despart şi ori de câte ori închei filmările, mă demachiez imediat. Nu-mi lipsesc niciodată cremele de ochi, fata şi corp, oriunde aş fi! O dată la două săptămâni îmi fac un peeling cu zat de cafea pe tot corpul, îl consider energizant şi foarte bun pentru piele. Din alimentaţie şi chiar în cremele de fata folosesc lămâia. Este foarte sănătoasă, un regenerant excelent. Mănânc multe fructe şi duc o viaţă echilibrată, iar cel mai important în această ecuaţie este somnul.
 
– Care este actorul tău preferat şi de ce?
 
Îmi place în continuare Richard Gere, rămâne favoritul meu…este genul de actor plăcut, fermecător.
 
– Dar actriţa preferată?
 
Jessica Alba – frumoasă,talentată şi exemplară în viaţa privată.
 
Foto: Facebook
 
– La ce emisiuni preferi să te uiţi cel mai des?
 
Urmăresc ştirile Antenei 3 zilnic, pentru că îmi place să fiu un om informat. Răzvan şi Dani rămân preferaţii mei în materie de divertisment, alături de Dan Negru şi emisiunea “Te cunosc de undeva!”.
 
– Dar filmul tău preferat care este?
 
Îmi place să merg la film la fel de tare cum îmi place să le văd acasă. Sunt câteva filme care m-au marcat cum ar fi “Seven” sau “Phone Booth”. Dar totuşi prefer comediile romantice cum ar fi “One fine day”.
 
Dana Popa