Diana Munteanu Niculescu şi Oana Mareş: Mame care îţi fac cu ochiu’

De: Cătălina Matei, Mioara Tronaru / 08.04.2013, 10:36
Diana Munteanu Niculescu şi Oana Mareş: Mame care îţi fac cu ochiu’
Sunt două mămici extrem de sexy, au o carieră în televiziune şi amândouă sunt răsfăţate din plin de către soţi. De altfel, Oana a venit la şedinţa foto pentru coperta revistei cu un mic tatuaj pe umăr făcut cu pixul de iubitul ei. Şi amândouă se pregătesc de petrecere, căci Antena 2 aniversează 6 ani de existenţă.

Diana Munteanu Niculescu: ”Sunt îngrozitor de romantică”

– Ce ţi-a plăcut cel mai mult în cei 6 ani de Antena 2?
Faptul că aici am descoperit o a doua familie a mea şi că am cunoscut profesionişti adevăraţi de la care am avut şi am de învăţat în fiecare zi a vieţii mele. Şi că nu s-a întâmplat o dată să nu vin cu mare plăcere la serviciu. Asta mi se pare extrem de important…

 – Şi care a fost cea mai mare provocare cu care ai avut de-a face la “Conferinţa de presă“?
Provocare este pentru mine fiecare ediţie a “Conferinţei de presă“, pentru că fac tot ce pot ca de fiecare dată să fie mai bună, “pe fază” şi la curent cu tot ce ţine de invitaţii mei, astfel încât să să-i punem în valoare în fata telespectatorilor din toate punctele de vedere. Asta este o mare, mare provocare.

– Dacă tu ai fi invitată în propria ta emisiune, ce lucruri neştiute până acum ai putea dezvălui?
Sunt un om foarte direct şi transparent şi cred, sau sper, că asta se vede. Aşadar, nu există lucruri neştiute în ceea ce mă priveşte. Dacă vorbim de hobby-uri sau lucruri de genul acesta… nu ştiu… poate că lumea nu ştie că sunt o bucătăreasă excelentă şi, vă rog să-mi scuzaţi lipsa de modestie, eu doar vă transmit părerile familiei mele şi ale prietenilor. Sau că sunt îngrozitor de romantică?! Şi uite cum am găsit despre mine două lucruri neştiute până acum…

– Care este cea mai mare calitate a lui Claudiu?
Este foarte calm. Şi iubitor.

– Ce-ţi face juniorul? Mai este fan Guess Who?
Hm, nu prea, s-au mai schimbat gusturile… Acum e în perioada cailor verzi pe pereţi; adică îi place Smiley. A început grădiniţă şi îşi dezvoltă fantastic limbajul, atât în limba romana, cât şi în engleză, îi place mult să coloreze şi să citim povesti împreună, dar şi activităţile de exterior, cum sunt mersul pe bicicleta sau joacă cu mingea rămân printre preferinţe.

– În timpul liber, cum te distrezi cu David?
Dacă e frumos afară, preferăm plimbările în parc, biciclte, desene pe asfalt, tot tacâmul aferent parcurilor! Dacă nu, acasă construim tot felul de jocuri din cuburi, coloram, citim.

Diana Munteanu Niculescu, alaturi de fiul ei, David

– Până acum, ce ţi s-a părut cel mai greu la ipostaza de mămică?
Am avut momente în care am zis “ufff,ce greu e!”, dar n-am spus niciodată “nu mai pot!”. Şi asta pentru că Dumnezeu îţi dă puterea necesară să poţi face faţă şi momentelor de oboseală care apar, sau perioadelor încărcate, nopţilor de nesomn atunci când sunt foarte mici copiii, sperieturilor atunci când mai cad de pe bicicleta sau când mai fac temperatura. Dar dincolo de orice, găsesc că este cel mai minunat lucru de pe pământ! Să fii mama rămâne cea mai mare binecuvântare.

– Pe când un frăţior sau o surioară pentru David?
Ne gândim la asta, desigur, dar nu ştiu să răspund cu exactitate “când”.

Cât de sexy poate fi o mămică?
Uau, ce întrebare, nu ştiu! Cred că depinde de felul în care fiecare e construită, de ce înţelege fiecare prin “a fi sexy”, nu pot da o definiţie general valabilă pentru acest status.

– Care este răsfăţul tău suprem, atunci când ai timp doar pentru tine?
Am învăţat să preţuiesc astfel de momente şi cum nu sunt genul care stă cu orele în saloanele de înfrumuseţare, profit de mici momente de răsfăţ: merg la coafor, beau o cafea imperuna cu o prietenă, stau acasă, în linişte, şi citesc o carte sau pur şi simplu… gătesc.   

Oana Mareş: ”Nicolai are ochii mei”

– De cât timp lucrezi tu la Antena 2? Şi care au cele mai palpitante momente de până acum?
Din 2009 am intrat în familia Antenei 2 cu proiectul „It ‘s Show Time”, ce a durat până în 2012! Iar în 2013 am revenit cu un proiect nou dedicat stilului vestimentar, „Poliţia Modei”, unde îl am lângă mine pe Ovidiu Buta. Palpitante au fost începuturile  celor două proiecte, şi toate provocările întâlnite în toţi aceşti ani.

– Tot în acest răstimp ai devenit şi mămică. Cum te descurci? Ce ţi se pare cel mai greu la această ipostază?

Nu mi se pare nimic greu, devii un om responsabil şi poate grija pentru copilul tău este copleşitoare uneori, dar nu există ceva mai frumos pe lume decât experienţa asta!

– Cât de cuminte e puştiul tău? Şi cu cine seamănă?
E un copil energic, curios şi foarte vesel, râde mereu. Seamănă cu Dragoş la trăsături, dar are ochii mei.

– De ce i-aţi ales numele Nicolai? Are vreo semnificaţie anume pentru voi?
Aşa am simţit, că voi avea un băiat şi se va numi Nicolai, chiar înainte de a rămâne însărcinată.

– L-aţi botezat? Cum a fost la petrecere? Şi cine sunt naşii?
A fost o petrecere frumoasă, cu toţi oamenii dragi nouă, cu muzică bună. Naşii sunt Sorin Niţă, partenerul lui Dragoş de bussines, şi iubita lui, Georgiana, prieteni foarte dragi nouă.

– Tu şi Dragoş plănuiţi să vă căsătoriţi? Dacă da, când va fi nunta?
Vă anunţăm dacă va fi cazul.

– Mai ţii legătura cu fostul tău soţ? Va mai vedeţi?
Telefonul meu, mailul meu, sunt deschise pentru orice persoană care a făcut parte din viaţa mea.

Oana Mares si Diana Munteanu Niculescu

– Cât de uşor ţi-a fost să-ţi revii după naştere?
Foarte uşor. Dacă menţii un echilibru în timpul sarcinii , nu ai nevoie de mai mult de o lună, două să-ţi revii fizic. Pentru celelalte transformări ai  nevoie de timp.

– Cum vezi tu o femeie sexy?
O femeie foarte îngrijită, echilibrată, sigură pe ea.

– Şi cât de mult ţi-ai schimbat preferinţele TV de când ai devenit mămica? Ce  programe urmăreşti acum?
Pot să vă spun tot ce se întâmplă la Duck tv. Ce au mai făcut Monica şi Rudy, de exemplu. În rest, nu mai apuc să văd mare lucru, pentru că nu stau prea bine la capitolul timp liber.

– Ce obiecte vestimentare se regăsesc cel mai mult în garderoba ta? (pantofi, rochii, curele, fuste etc.)
Pantofi – clar!

Cătălina Matei
Foto: Victor Ciupuliga