Diana Păunescu sau cum e raiul pe pământ

Apropo.ro / 07.07.2013, 08:00
Diana Păunescu sau cum e raiul pe pământ
În Playboy, ediţia iulie-august, te reîntâlneşti cu Diana Păunescu, cea care ne-a încântat privirile anul trecut din postura de playmate a lunii iulie.

Pictorialul a fost realizat de Cătălin Muntean  într-un cadru natural de excepţie, mai precis, în Sasca Montană, unde Diana a pozat printre cascade şi păduri, pentru a ne demonstra cum arată raiul pe pământ. Postura de playmate îi revine de această dată lui Rellys, o roşcată apetisantă care a făcut ”valuri” într-un aqua park bucureştean. Si tot la capitolul pictoriale, încă două frumuseţi, internaţionale: americanca Raquel şi rusoaica Geneva.

Aşa cum ştim, însă, Playboy nu este numai despre femei frumoase. În această ediţie vei găsi un interviu-spectacol cu Anthony Hopkins, unul dintre cei mai mari actori ai lumii. Vei citi adevărata poveste a filmului care l-a lansat acum 40 de ani pe marele Bruce Lee. Vei afla ce se poate face într-o anumită zonă a ţării, unde rock-ul şi aventura sunt la mare preţ. Vei intra în atmosfera cursei de la Le Mans. Vei descoperi un loc din Grecia taman bun pentru plăcerile estivale.