Dietele minune ale vedetelor – Gabriela Cristea, minus 16 kilograme!

Apropo.ro / 10.06.2013, 09:00
Dietele minune ale vedetelor - Gabriela Cristea, minus 16 kilograme!
După ce, de curând, Christina Aguilera, care impresiona cu formele ei rubensiene, a şocat o lume întreagă cu silueta sa de viespe, Gabriela Cristea a lăsat cu gura căscată showbizul românesc, topind ca prin farmec nu mai puţin de 16 kilograme. Motivată sau nu de despărţirea de Marcel Toader, Gabriela arată mai bine ca niciodată. A apelat la sfaturile unui nutriţionist şi a reuşit să dea jos 16 kilograme în câteva luni, iar acum vine să ne spună ce dietă a urmat!
 
 
– Gabriela, arăţi foarte bine şi ai o siluetă de invidiat. Cum ai reuşit să slăbeşti şi în cât timp?
Mulţumesc! Am avut un nutriţionist care m-a îndrumat, Vera Daghie, care a scos recent si o carte care se numeşte “Diete personalizate”. Am făcut şi foarte mult sport, am mers la  sală. Am slăbit aproximativ 16 kilograme în mai puţin de jumătate de an. Am slăbit mai repede la început, apoi am stagnat, iar acum am slăbit din nou!
 
– Ultimele evenimente din viaţa ta, divorţul şi scandalul cu Marcel Toader, te-au afectat şi ele?
După ultimele evenimente din viaţa mea, acum cred că am mai mult de 16 kilograme în minus. Recunosc că mi-e frică să mă mai urc pe cântar, să nu-mi arate că acum cântăresc şi mai puţin! Ultima oară când m-am cântărit, acum vreo trei săptămâni, aveam 53,4 kilograme.
 
 
 
 
– Ce dietă ai urmat? Ai vreo restricţie la mâncare? Cum arată meniul tău? Dă-ne, te rog, un exemplu!
Nu am restricţii la mâncare, mănânc cât pot de sănătos! Mănânc de cinci ori pe zi, trei mese principale şi două gustări! De exemplu, dimineaţa beau un pahar mare de apă plată cu lămâie stoarsă. Mai târziu, mănânc un iaurt cu târâţe sau seminţe. La ora 10 iau o gustare, o masă de fructe. La prânz, servesc o friptură cu salată sau peşte cu salată, poate chiar o salată mare cu carne sau mâncare gătită. Pe la ora 16.30 mai iau o gustare, care poate conţine iaurt cu biscuiţi, sau pot mânca şi ciocolată, plus seminţe. Seminţele pot fi de susan, de in sau dovleac sau seminţe de floarea soarelui, migdale, alune sau fistic. Seara mănânc legume – ori fierte ori crude, şi înainte de culcare beau un ceai tradiţional din plante, care poate fi ori din tei, de soc sau cozi de cireşe, care mă linişteşte.
 
– Când revii în televiziune? Ai primit recent propuneri în acest sens?
Propuneri am primit imediat după ce am plecat din televiziune şi chiar şi acum. Dacă am să cad de acord cu un post de televiziune asupra unui proiect care să mă avantajeze, o să accept să revin.
 
 
 
– Cum te-ai simţit în postura de naşă de botez? A fost primul copil botezat? Ai radiat la petrecerea de la Jubile, locaţia unde a avut loc botezul fetiţei Dianei Bişinicu!
M-am simţit foarte bine! A fost al treilea copil botezat. Cred că nu există o experienţă similară atunci când eşti naşă de botez şi creştinezi un copil. O să mai botez foarte curând un copil, peste mai puţin de o lună, pe 22 iunie!
 
– Mai există cale de împăcare între tine şi soţul tău Marcel Toader?
Nu, sunt doar speculaţii! Nu mă gândesc absolut deloc la o astfel de împăcare. Nu există dialog între noi, din partea lui!
 
Dana Popa