Din star TV, Lauren Conrad a devenit designer: „Au trecut zece ani şi încă nu m-am obişnuit cu asta”

Redacția / 20.01.2015, 08:00
Din star TV, Lauren Conrad a devenit designer: „Au trecut zece ani şi încă nu m-am obişnuit cu asta”
Lauren Conrad acordă un interviu exclusiv postului E!, în care discută despre imperiul său vestimentar în curs de extindere şi drumul către celebritate.
Seria originală marca E! Pop Innovators revine cu un episod nou, difuzat joi, 29 ianuarie, la ora 20.00, în care apare designerul, vedeta TV, expertul în lifestyle şi scriitoarea menţionată pe lista de bestsellere „New York Times” Lauren „LC” Conrad. Lauren vorbeşte în exclusivitate cu E! despre afacerile ei, experienţa legată de celebritate şi viaţa dusă în lumina reflectoarelor.
 
Această ediţie din Pop Innovators îi spune povestea folosindu-i propriile cuvinte, interviuri cu familia, prietenii apropiaţi şi partenerii ei de afaceri: de la TV la design, cărţi şi sfaturi legate lifestyle, Lauren continuă să-şi lase amprenta în cultura pop. 
 
Foto: E!
 
Lauren Conrad a apărut în popularul reality show „Laguna Beach” la 16 ani şi a ajuns aproape peste noapte în atenţia publică. După ce s-a mutat din oraşul maritim şi a lăsat în urmă adolescenţa, tânăra vedetă a apărut în seria spin-off marca MTV „The Hills”, unde fanii au putut urmări fiecare etapă a transformării ei în adult – de la primul loc de muncă în industria modei, la problemele din viaţa personală. După ce a devenit celebră la TV, Lauren a perseverat şi a fost propulsată la statutul de celebritate, după o serie de bestsellere, multiple linii vestimentare şi un site de lifestyle de succes.
„Ştii că nimeni nu înţelege clar situaţia, pentru că nu poţi o înţelege până când nu o trăieşti pe propria piele… Au trecut zece ani şi încă nu m-am obişnuit cu asta”, spune Lauren Conrad.
 
Popularitatea ei se extinde în continuare, odată cu impactul pe care îl are în cultura pop contemporană. Astfel, Lauren Conrad dezvăluie cum a ajuns dintr-o vedetă TV adolescentă să conducă un imperiu. Pop Innovators: Lauren Conrad are premiera joi, 29 ianuarie, la ora 20:00, la E!