Dinamo e aproape sa ii fure un jucator lui Real Madrid

Apropo.ro / 18.07.2008, 12:43
Dinamo e aproape sa ii fure un jucator lui Real Madrid
Dinamo incearca in aceste zile sa obtina transferul egipteanului Ahmed El-Mohamadi, de serviciile caruia s-a interesat si Real Madrid.

Dinamo incearca in aceste zile sa obtina transferul egipteanului Ahmed El-Mohamadi, jucator in nationala tarii sale, si de serviciile caruia s-au interesat si oficialii celebrului club spaniol, Real Madrid.

Se pare ca dinamovistii au oferit 100.000 de euro pentru un imprumut pe un an, plus 700.000 de euro la un eventual transfer definitiv, insa egiptenii cer 250.000 de euro acum, plus un milion de euro la anul.

Mohamadi joaca pe postul de fundas dreapta, fiind campion al Africii cu nationala Egiptului, si nu ar spune nu unei oferte venite din Europa.

Alb-rosii il asteapta in cursul zilei de azi si pe Bruno Simao, de la UTA, portughezul de 23 de ani urmind sa semneze un contract pe 3 ani cu Dinamo.

"E un pas mare in cariera mea, am inteles ca totul este in regula acum intre cele doua cluburi. Voi veni la Bucuresti pentru a pune la punct ultimele detalii, sper sa nu fie probleme", a spus Simao.

CONCURS: Castiga saptamanal 2 abonamente la Water Park Otopeni!


 

Citeste si:

Topul celor mai mari ratari din istoria fotbalului (VIDEO)

Topul celor mai mari ratari din istoria fotbalului (VIDEO)

Fotbalul a fost un sport de echipa in care intotdeauna castiga formatia care inscrie mai multe goluri. Dar degeaba alearga si se zbate o “armata” intreaga …

Nesu, singurul stelist care nu vrea sa plece din Ghencea? (VIDEO)

Nesu, singurul stelist care nu vrea sa plece din Ghencea? (VIDEO)

Mihaita Nesu a spus ca se simte bine la formatia din Ghencea si nu doreste sa paraseasca Steaua, chiar daca unii dintre colegii sai abia asteapta sa prinda un contract in…

"Pitbull" si Joao Paulo au semnat cu Rapid (VIDEO)

Claudio Mejolaro "Pitbull" si Joao Paulo Andrade au semnat contracte de joc, pentru un sezon, cu Rapid, unde vor evolua sub forma de imprumut de la campioana …

Anunt Soc: Raikkonen l-a alungat pe Shumacher din Formula 1

Anunt Soc: Raikkonen l-a alungat pe Shumacher din Formula 1

Michael Schumacher, septuplul campion mondial, a dezvaluit presei motivul pentru care a decis sa puna capat carierei sale in Formula 1. El a spus ca principalul motiv a …

Jocul zilei

Clipul zilei

Street Fighter 2 Artificii cu Tudor Gheorghe
Lupta in arena impotriva lui Sagat Cuvinte cheie: Chinez danseaza pe tudor gheorghe apropo petarde
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza