Dinamo, un gol din doua penalty-uri

Apropo.ro / 04.08.2008, 09:41
Dinamo, un gol din doua penalty-uri
Dinamo a castigat, cu scorul de 1-0 (1-0), meciul disputat pe teren propriu in fata formatiei Gaz Metan Medias, in a doua etapa a Ligii I.

Dinamo a castigat, cu scorul de 1-0 (1-0), meciul disputat pe teren propriu in fata formatiei Gaz Metan Medias, in a doua etapa a Ligii I.

In minutul 21, arbitrul Marius Martis a acordat un penalti pentru Dinamo dupa un hent al lui Rafael dos Santos, jucatorul echipei Gaz Metan fiind eliminat. Lovitura de departajare a fost executata de Ionel Danciulescu care a ratat.

Dinamo a mai primit un penalti in minutul 26 dupa un fault asupra lui Thiago. De aceasta data, cel care a executat a fost Florin Bratu, care a reusit sa inscrie singurul gol al intalnirii.

"Nu sunt foarte multumit de aceasta prestatie, dar am luat trei puncte si asta conteaza. Mediasul ne-a pus probleme chiar si in zece oameni. Cei mai buni jucatori ai nostri au fost fundasii Lucian Goian si Moti. Le transmit suporterilor sa aiba rabdare. Sa nu uite ca si in sezonul 2006-2007 am jucat putin mai ezitant in primele cinci-sase etape.", a spus Mircea Rednic la finalul meciului.

Dupa doua etape, Dinamo a reusit sa acumuleze 4 puncte, ocupand locul 6 in clasamentul Ligii I, la un punct in fata Stelei, care a obtinut o victorie chinuita in fata Brasovului.

Dinamo
: 1. Lobont – 16. Blay, 18. L. Goian, 4. Moti, 3. Pulhac – 22. Torje, 25. Ropotan, 20. Adr. Cristea (8. Bostina ’57), 26. Thiago – 10. Danciulescu (32. Vranjkovici ’72 ), 15. Bratu (17. A. Cristea ’37).
Antrenor: Mircea Rednic.

Gaz Metan Medias: 30. Stetca – 2. Edson, 3. Rafael, 25. Markovici (29. Vidackovici ’71), 8. Buzean – 15. Hoban – 17. Dudita, 14. Sabou, 7. Curtean – 10. Prodan (18. Falemi ’57), 9. Boaru (19. Fl. Lazar ’25).
Antrenor: Cristian Pustai.

CONCURS: Castiga saptamanal 2 abonamente la Water Park Otopeni!


 

Citeste si:

Steaua s-a chinuit sa invinga Brasovul lui Razvan Lucescu

Steaua s-a chinuit sa invinga Brasovul lui Razvan Lucescu

Steaua a obtinut o victorie chinuita, cu scorul de 2-1 (1-0), in fata nou promovatei FC Brasov, in a doua etapa a Ligii I. Steaua a deschis scorul in minutul 32, prin…

Bomba a la Becali: Radoi la Inter

Bomba a la Becali: Radoi la Inter

Dupa ce in urma cu ceva timp Gigi Becali s-a jurat ca Radoi nu pleaca niciodata de la Steaua, cel putin atata timp cat el este patron, vineri a aruncat …

Toja e noul jucator al Stelei

Toja e noul jucator al Stelei

Clubul american FC Dallas a anuntat oficial, sambata dimineata, ca jucatorul Juan Carlos Toja a fost vandut la Steaua…

Jocul zilei

Clipul zilei

Gemcraft Cum sa NU aterizezi pe un portavion
Construieste turnuri cat mai puternice… Cuvinte cheie: aterizare fortata protavion elicopter accident
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza

Imagine: Mediafax Foto