Dinamo va juca impotriva lui Real Madrid

Apropo.ro / 08.08.2008, 09:37
Dinamo va juca impotriva lui Real Madrid
Clubul din Stefan cel Mare a ajuns la un acord de principiu cu Alejandro Blanco, membru CA al lui Real Madrid, pentru ca trupa antrenata de Mircea Rednic sa dispute un joc amical in compania celei mai titrate echipe a tuturor timpurilor.

Clubul Dinamo a ajuns la un acord de principiu cu Alejandro Blanco, membru CA al lui Real Madrid, pentru ca trupa antrenata de Mircea Rednic sa dispute un joc amical in compania celei mai titrate echipe a tuturor timpurilor, informeaza Prosport.

"Ne stim foarte bine cu Cristi, este un om care cunoaste fotbalul. Avem un mare respect pentru echipa Dinamo, pe care am mai intalnit-o si in 2002 si care ne-a lasat o impresie deosebita. Le urez succes romanilor!", a spus Alejandro Blanco.

Cele doua echipe s-au mai intalnit la 24 august 2002, cand alb-rosii au pierdut cu scorul de 5-2 meciul disputat contra "galacticilor" la Alicante.

Actionarii de la Dinamo spera ca testul din iarna sa aiba loc in Romania, chiar in pe arena din Stefan cel Mare, spaniolii intorcandu-le astfel vizita romanilor.

"Cluburile Real Madrid si Dinamo se respecta reciproc, pentru ca sunt invatate cu performanta. Probabil ca la iarna vom disputa un amical contra galacticilor, dar o altfel de colaborare, gen transferuri de jucatori, este exclusa", a declarat Cristi Borcea, presedinte executiv Dinamo.

CONCURS: Castiga saptamanal 2 abonamente la Water Park Otopeni!


 

Citeste si:

Radoi si-a luat adio de la transferul la Inter

Radoi si-a luat adio de la transferul la Inter

Massimo Moratti, patronul celor de la Inter Milano, a declarat inchisa campania de transferuri pentru sezonul urmator precizand ca noul antrenor al echipei, Jose Mourinho…

Vrei mingea? Da un pronostic la derby-ul etapei !

Vrei mingea? Da un pronostic la derby-ul etapei !

S-a castigat prima minge la concursul de pronosticuri organizat de Apropo.ro. Castigatorul este Ionita Radu din Vaslui, el fiind singurul participant care a pronosticat …

Cristiano Ronaldo s-a razgandit, nu mai pleaca la Real Madrid

Cristiano Ronaldo s-a razgandit, nu mai pleaca la Real Madrid

Cristiano Ronaldo a anuntat ca va ramane la Manchester United si in sezonul viitor, chiar daca oferta de la Real Madrid a fost una foarte tentanta. "Alex Ferguson a…

Becali i-a dat un ultimatum lui Lacatus

Becali i-a dat un ultimatum lui Lacatus

Dupa ultimele transferuri realizate de formatia din Ghencea, Gigi Becali a spus ca Steaua are un lot foarte bun si ca se asteapta ca Marius Lacatus sa obtina performante …

Jocul zilei

Clipul zilei

King of fighters Blonda de la Dex – Episodul 8 – Incepator
Intra intr-o lume de neuitat a jocurilor arcade, a jocurilor de lupta. Cuvinte cheie: blonda de la dex video incepator
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza

Imagine: Mediafax Foto