Distracţie ca în filme, pe ”Plaja adolescenţilor”

De: Cătălina Matei / 10.10.2013, 12:06
Distracţie ca în filme, pe ”Plaja adolescenţilor”
PRO TV Magazin şi Disney Channel au lansat un concurs pentru adolescenţi, premiul cel mare fiind o excursie la mare, unde câştigătoarea împreună cu cinci prieteni au avut parte de "cel mai tare weekend", cu jocuri pe plajă, concursuri, dans sincron şi provocări asemănătoare cu scene din filmul “Plaja adolescenţilor”.

Numele câştigătoarei este Cristina Zaha din Satu Mare, care a petrecut împreună cu încă cinci prieteni un weekend plin de aventuri la mare, precum tinerii din “Plaja adolescenţilor”, film difuzat de Disney Channel.

Cristina şi amicii ei au avut parte d etot felul de activităţi interesante. Au decorat un borcan cu elemente marine (nisip, scoici, pictură, pietriş) şi au creat o pânză de păianjen şi ghirlande pentru petrecere în stil ”Hawaii”.

De asemenea, au avut parte de tot felul de activităţi în piscină cu plăcile de surf, au pus la punc o coregrafie de dans, s-au bălăcit până la epuizare şi au avut parte şi de câteva excursii la Delfinariu şi la Planetariu.

Fericita câştigătoare şi amicii ei au mers, totodată, şi în Parcul Tăbăcăriei, au viziat o microrezervaţie naturală, dar şi expoziţia de dinozauri.

 

 

”Plaja adolescenţilor” îi are în rolurile principale pe Ross Lynch (actor în Austin & Ally şi component al trupei holywoodiene R5) în rolul lui Brady şi Maia Mitchell (cunoscută din serialul The Fosters, o producţie ABC Family) în rolul lui Mack, doi surferi care se lasă purtaţi de ultimul val al verii, ce îi poartă în mod misterios într-un film clasic cu petreceri pe plajă, numit “Wet Side Story”.

Acolo, domină o rivalitate între motociclişti şi surferi pentru preluarea controlului asupra petrecerilor de pe plajă…şi toată lumea cantă şi dansează. Acum Brady şi Mack trebuie să încerce să se întoarcă în prezent, dar vieţile lor s-ar putea schimba pentru totdeauna când, în mod necugetat, ei modifică firul poveştii de dragoste al filmului…atunci când liderul chipeş, surferul Tăbăcarul, se îndrăgosteşte de Mack, în timp ce motociclista Lela tânjeşte după Brady.