Divertiland Playland se transformă în Tărâmul Poveştilor de Gheaţă

De: Nicoleta Nicolae / 08.02.2016, 07:00
Divertiland Playland se transformă în Tărâmul Poveştilor de Gheaţă
Divertiland Playland - cel mai mare parc acoperit de distracţii - se transformă pentru un nou eveniment tematic, Tărâmul Poveştilor de Gheaţă.

În perioada vacanţei inter-semestriale, până pe 14 februarie, Divertiland Playland organizează o serie de activităţi şi evenimente de familie la care pot participa adulti si copii deopotrivă, cum ar fi ateliere cu tematică din Tărâmul Poveştilor de Gheaţă, piese de teatru, face-painting dar şi concursuri cu premii special organizate. De asemenea, alături de ambasadorii distractiei, DivertiChica & CoolBoy, în parc vor fi prezente şi cele mai îndrăgite personaje,  Elsa- Prinţesa Gheţii şi Olaf- cel mai prietenos Om de zăpadă, cu care toţi vizitatorii se vor putea poza într-un décor special de gheaţă.

 

Programul de distracţie la Divertiland Playland este de  miercuri până duminica, în intervalul orar 12:00 – 21:00. Biletele pentru copii costă 35 Ron (L-V) şi 50 Ron (Sâ-Du), pentru adulţi preţul rămânând acelaşi pe toată durata săptămânii, 25 Ron. Tariful de intrare asigură accesul gratuit la toate atracţiile parcului, dar şi participarea la toate evenimentele artistice organizate in aceasta perioada.

Pe lângă amintirile unei frumoase zile de distracţie petrecute în Tărâmul Poveştilor de Gheaţă, copiii vor putea pleca acasă cu baloane modelabile, desene tematice pe faţă, cei mai frumoşi fulgi de zăpadă confecţionaţi chiar de mânuţele lor, dar şi cunoştinţe noi dobândite în cele mai interactive concursuri realizate pe scenă de Ambasadorii Divertiland.

 

 

Mai multe informaţii: www.facebook.com/DivertilandPark,  www.facebook.com/Divertiland-Playland sau pe www.divertiland.ro.