DJ Project, Discul de Platina pentru vanzari exceptionale

Apropo.ro / 29.05.2007, 16:12
DJ Project, Discul de Platina pentru vanzari exceptionale
Trupa DJ Project a fost premiata cu Discul de Platina pentru vanzari de peste 25.000 unitati, ale albumul "Povestea mea". Momentul festiv a avut loc intr-unul dintre concertele din turneul Antenei 1, "Mereu aproape", turneu care include 23 orase din Romania. DJ Gino Manzzotti,


Trupa DJ Project a fost premiata cu Discul de Platina pentru vanzari de peste 25.000 unitati, ale albumul „Povestea mea”.

Momentul festiv a avut loc intr-unul dintre concertele din turneul Antenei 1, „Mereu aproape”, turneu care include 23 orase din Romania.

DJ Gino Manzzotti, DJ Maxx si frumoasa solista Elena au primit din partea casei de discuri Cat Music trofeul care atesta faptul ca DJ Project este una dintre cele mai iubite trupe din Romania la ora actuala!

Dan Popi, directorul casei de discuri, le-a inmanat trofeul membrilor trupei, care au fost luati prin surprindere.

DJ Project a lansat albumul „Povestea mea” vara trecuta si pana acum au avut doua extrase pe single: „Esti tot ce am” si „Inca o noapte”. Ambele au beneficiat de videoclipuri inedite (din punct de vedere al imaginii si simbolurilor prezente) si s-au situat pe cele mai inalte pozitii in toate clasamentele importante din tara.

Formatia castigase si trofeului pentru „cea mai buna trupa dance a anului”, decernat in cadrul ceremoniei MTV Romanian Music Awards, care a avut loc pe 10 mai la Sibiu.

Dragos. M Tanase
Detalii: Cat Music

Tags: