“Doctorul casei” dezvăluie câteva trucuri de întinerire a mâinilor

De: Nicoleta Nicolae / 06.04.2014, 07:00
“Doctorul casei” dezvăluie câteva trucuri de întinerire a mâinilor
Duminică, de la 16.30, Anca Vereanu prezintă într-o nouă ediţie a emisiunii “Doctorul Casei”, reportaje despre proceduri moderne care favorizează obţinerea unei siluete armonioase, dar şi cazul unei tinere care şi-a recăpătat vederea.

Cele două proceduri prezentate în emisiunea de duminică, 13 aprilie, la ACASĂ sunt: aplatizarea abdomenului prin vacuum, ceea ce duce la o siluetă perfectă şi tratamentul de rejuvenare a mâinilor îmbătrânite prematur, prin injecţii cu acid hialuronic.

De asemenea, continua serialul realizat de echipa „Doctorul Casei” dedicat femeilor însărcinate, care vine cu sfaturi utile pentru trimestrul al treilea de sarcină, o etapă dificilă pentru cele care se pregătesc de naştere.

Tot în aceeaşi ediţie a emisiunii „Doctorul Casei”, difuzată duminică, 13 aprilie, de la ora 16.30, Anca Vereanu prezintă din sala de operaţie o intervenţie chirurgicală cu laser de reducere a dioptriilor, prin care o tânără studentă la Arte Plastice şi-a recăpătat vederea, un reportaj impresionant despre o reuşită medicală de excepţie.