Doi bărbaţi şi jumătate: ultimele două episoade din sezonul 3

De: Mioara Tronaru / 02.05.2014, 08:00
Doi bărbaţi şi jumătate: ultimele două episoade din sezonul 3
Cel de al treilea sezon al celebrului serial de comedie Doi bărbaţi şi jumătate ajunge la final luni, 5 mai, când vor fi difuzate ultimele două episoade, de la orele 17:00 şi respectiv 17:30, la Universal Channel.

În al treilea sezon din Doi bărbaţi şi jumătate, Charlie Harper (Charlie Sheen) continuă să îşi şocheze rudele: pe fratele său Alan (Jon Cryer) şi pe fiul acestuia, Jake (Angus T. Jones). Charlie e uimit să afle că de trei săptămâni Kandi locuieşte în casa lui, dar în scurt timp intră într-o relaţie cu mama lui Kandi. După o vreme se întoarce Mia, o fostă iubită a lui Charlie, împreună cu trupa ei de dans şi între cei doi se reaprinde flacăra pasiunii, dar, oare, spre sfârşitul sezonului Charlie va bate în retragere? Sau autoproclamatul burlac şi-a găsit în sfârşit o pereche pe măsură?

Luni, 5 mai, de la ora 17:00 vom urmări episodul 23 al sezonului 3, intitulat Donator de spermă, în care Mia se întoarce împreună cu trupa ei de dans şi îi cere ajutorul lui Charlie, fiindcă vrea să aibă un copil. Apoi, de la ora 17.30, în ultimul episod al sezonului, cu titlul Nuntă în Las Vegas, Charlie şi Mia se ocupă de pregătirile de nuntă, dar o masă în familie declanşează un adevărat dezastru.