Dominic Purcell filmează în România

De: Cătălina Matei / 30.09.2014, 08:10
Dominic Purcell filmează în România
Actorul din serialul “Prison Break” şi Scott Adkins vor filma în România pentru lungmetrajul "Vlad The Impaler: Blood Empire", de Keoni Waxman, o producţie ce va fi turnată în întregime în România.

Principalele scene ale filmului vor începe să fie turnate pe 27 octombrie, potrivit directorului de marketing al Castle Film, Bogdan Moncea.

Filmul îi are în distribuţie pe Scott Adkins, în rolul Gypsy King, cunoscut pentru rolurile din „The Bourne Ultimatum” şi „Zero Dark Thirty”, şi pe Dominic Purcell, care a jucat în „Prison Break”, „Equilibrium” şi „Blade: Trinity”, conform Mediafax.

Foto: Hepta

Dracula, înainte de mit, a existat ca legendă în viaţa reală. „Vlad The Impaler: Blood Empire” urmăreşte ascensiunea şi decăderea puternicului prinţ român care luptă, pentru a-şi uni poporul, dar este trădat.

Foto: Hepta

Cu cea mai strălucită şi nemiloasă minte militară din acea perioadă, Vlad este creditat ca fiind unul dintre primii generali care a utilizat gherila de război pentru a învinge armatele Imperiului Otoman, devenind un salvator pentru poporul lui. Dar puterea absolută corupe, astfel că Vlad III Dracula se transformă încet în Vlad Ţepeş.