Donald Trump, înlocuit într-o celebră emisiune TV de un imigrant!

De: Nicoleta Nicolae / 16.09.2015, 09:54

Donald Trump, înlocuit într-o celebră emisiune TV de un imigrant!
Donald Trump nu mai este prezentatorul emisiunii "The Celebrity Apprentice".


Actorul Arnold Schwarzenegger, starul francizei „Terminator”, va fi noul prezentator al reality-show-ului „The Celebrity Apprentice”, în locul magnatului Donald Trump, care a părăsit această producţie TV pentru a candida la alegerile prezidenţiale americane, a anunţat, luni, postul NBC.

Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 68 de ani, care şi-a reluat cariera în cinematografie la scurt timp după ce şi-a încheiat cel de-al doilea mandat în funcţia de guvernator al statului California, în 2011, va deveni prezentatorul emisiunii „The Celebrity Apprentice” în sezonul 2016-2017, au precizat într-un comunicat reprezentanţii postului NBC, deţinut de Comcast Corp, informează Reuters.

„Arnold Schwarzenegger reprezintă un brand global în domeniul divertismentului şi al afacerilor, iar realizările sale din arena politică vorbesc de la sine”, a declarat Paul Telegdy, directorul departamentului de programe alternative din postul NBC. Paul Teledgy spune că Arnod Schwarzenegger are deja câteva idei pentru a asigura „o abordare nouă” a show-ului de televiziune, în cadrul căruia diverse celebrităţi concurează între ele, încercând să îndeplinească o serie de sarcini cu specific economic şi strângând în acelaşi timp bani pentru proiecte de caritate.

 Donald Trump, care a inventat în acest show TV celebra frază „You’re fired” („Eşti concediat”), a părăsit emisiunea la începutul acestui an, deoarece doreşte să candideze la alegerile prezidenţiale din Statele Unite din 2016 din partea Partidului Republican.

Cunoscut pentru discursul luivirulent anti-imigranţi, Trump a fost înlocuit chiar cu unul dintre aceştia, e adevărat, unul descins din Austria, aşa cum a remarcat o celebră publicaţie americană.