Dorian Popa: “Am fost cerut în căsătorie”

Apropo.ro / 07.09.2013, 08:00
Dorian Popa: “Am fost cerut în căsătorie”
Dorian Popa este fără doar şi poate unul dintre cei mai râvniţi burlaci din România. Actoraul tocmai s-a întors în Buftea pentru a filma un lung metraj şi se pregăteşte de lansarea celui de-al doilea single din cariera muzicală. Cât de viaţa personală, ne povesteşte chiar el în rândurile de mai jos.

Recent, ai lansat piesa “Cât trei”, primul tău single din cariera solo. Când vei lansa şi un clip?

“Cât trei” este o piesă de vară, iar anotimpul cald este aproape de sfârşit, aşa că, cel mai probabil, nu voi mai filma un videoclip pentru acest single. La toamnă însă voi lansa o piesă nouă, care va beneficia cu siguranţă de un clip incendiar!

Te consideri un bărbat “cât trei”? Dacă da de ce?

Nu mă consider un bărbat “cât trei”, această sintagmă este doar o glumă de-a mea şi de-a lui John Puzzle, vis-a-vis de ceea ce se spune despre mine. Mă bucur că fetele mă plac, însă mă consider o persoană absolut normală, nu îmi place să epatez.

Ce te inspiră şi ce te face fericit?

Oamenii buni şi optimişti îmi dau o stare de bine şi mă fac fericit. De aceea, încerc mereu să gândesc pozitiv, pentru că vreau să le transmit celor din jurul meu energie pozitivă.

Eşti asaltat de propuneri indecente din partea fanelor în fiecare zi. Care a fost cea mai frumoasă declaraţie pe care ai primit-o din partea unei admiratoare?

Am mai spus acest lucru, îl spun şi acum şi probabil că îl voi mai spune mult timp de acum încolo, pentru că a fost un gest care m-a uimit, m-a amuzat şi m-a emoţionat în acelaşi timp: am fost cerut în casatorie de o fată care nici măcar nu avea vârsta minimă la care să poată face asta!

Care a fost cea mai frumoasă dovadă de dragoste din partea persoanei iubite?

Mi-a fost aproape în anumite momente extrem de grele pentru mine, deşi sunt convins că nu i-a fost nici ei deloc uşor.

Dar cel mai “nebun” gest făcut din dragoste de tine?

M-am urcat în maşină în mijlocul nopţii şi am condus de la Constanţa la Bucureşti, doar pentru a dărui o floare fetei de care eram îndrăgostit la vremea respectivă.

Momentan ai o iubită? Dacă da, cum te-a cucerit?

Sunt singur şi cel mai probabil voi rămâne aşa încă o bună perioadă de timp, pentru că momentan vreau să mă concentrez asupra carierei mele.

Nu de mult ai declarat că munceşti mult pentru a arăta bine. Care este secretul tău? Cât de des mergi la sală şi la ce alimente ai renunţat pentru a fi în formă?

Fitness-ul şi regimul alimentar au devenit pentru mine un mod de viaţă, iar atunci când nu ma duc la sală, mă simt extraordinar de prost, aşa că încerc să ajung în fiecare zi. Am renunţat la toate alimentele dăunătoare, precum dulciurile sau carbohidraţii, însă am slăbiciuni şi mai cedez din când în când, atunci când îmi este poftă!

La ce proiecte noi mai lucrezi?

Doar ce ne-am întors în Buftea pentru un nou proiect surpriză, voi filma un lung metraj şi deja am început să lucrez la piesa pe care o voi lansa în toamnă. Îmi doresc să muncesc cât mai mult, simt că acum este „momentul meu”, pe care vreau să îl fructific la maximum.

Cum îţi place să-ţi petreci timpul liber?

Ma întâlnesc cu prietenii. Am din ce în ce mai puţin timp liber în care pot să îi văd, aşa că profit de fiecare clipă petrecută alături de ei.

Care e piesa în care te regăseşti cel mai bine, care ţi se potriveşte precum o mănuşă?

R Kelly – “World’s greatest”. Acesta este idealul meu, acolo vreau să ajung, iar piesa mă motivează şi mă face să trag din greu pentru a obţine ce îmi doresc.

Spune-mi, te rog, 3 lucruri de care nu te poţi lipsi în viaţa de zi cu zi.

Shake-ul de dimineaţă, filmările şi antrenamentele la sală.