Doru Octavian Dumitru, contraprezentator la iComedy

De: Cătălina Matei / 02.01.2014, 07:00
Doru Octavian Dumitru, contraprezentator la iComedy
Unul dintre cei mai renumiţi comici români, Doru Octavian Dumitru, vine vineri, 3 ianuarie, de la ora 22.30, la “iComedy”, într-o ediţie specială dedicată Noului An.

“Eu nu sunt coprezentator. Sunt contraprezentator şi, în general, contra prezentatorilor”, a ţinut el să-i precizeze lui Mikey Hash, colegul său de pupitru, la începutul emisiunii, specificând foarte clar că nu-i plac… prezentatorii.

Cu toate astea, cei doi s-au înţeles bine pe platourile de filmare, chiar dacă Doru nu s-a putut abţine să-l mai “ciupească” pe mult mai tânărul său coleg de prezentare, pe diverse subiecte. Cum ar fi, de exemplu, greutatea lui Mikey. “După cum arăţi, pe tine nu te prea plac caloriile”, i-a spus, la un moment dat.

În ceea ce-l priveşte pe Mikey, el spune că lucrul alături de Doru Octavian Dumitru a fost „o experienţă constructivă pentru toţi”.

Dacă a fost sau nu chimie între Mikey Hash şi Doru Octavian Dumitru, după cum s-a exprimat chiar invitatul special al emisiunii, vedeţi vineri, 3 ianuarie, de la ora 22.30, în ultima ediţie “iComedy” a acestui sezon.