Dosarul Transferurilor din Fotbal – declaraţii incendiare la “Dosarele DNA”

Apropo.ro / 09.12.2014, 08:00
Dosarul Transferurilor din Fotbal – declaraţii incendiare la “Dosarele DNA”
„Dosarele DNA” prezintă în această seară, de la ora 20.30, la Prima TV povestea completă a dosarului în care au fost condamnaţi greii fotbalului românesc: George Copos, Mihai Stoica, Gică Popescu, Ioan Becali, Victor Becali, Cristi Borcea, Jean Pădureanu şi Gigi Neţoiu.

În a treia ediţie a emisiunii “Dosarele DNA”, Marius Saizu face o radiografie completă a Dosarului Transferurilor din Fotbal, în care prejudiciul adus statului a depăşit suma de 1 Milion de dolari, iar dauna cluburilor de fotbal a fost de peste 10 Milioane de dolari. Învinuiţii din acest dosar au primit pedepse care totalizează peste 34 de ani de închisoare.

Foto: Prima TV

„În această seară, de la ora 20.30, veţi vedea la Dosarele DNA declaraţii inedite ale procurorulude caz Doru Ţuluş şi ale jurnalistului Marius Mărgărit, care vor clarifica toate elementele din acest dosar”, spune Marius Saizu, prezentatorul emisiunii.  

Procurorul care a instrumentat cazul, Doru Florin Ţuluş a acordat un amplu interviu echipei emisiunii Dosarele DNA, în care a explicat pe larg cum a decurs ancheta Direcţiei Naţionale Anticorupţie. El a dezvăluit că unul dintre inculpaţi şi-a recunoscut fapta în momentul anchetei, însă, ulterior, a negat afirmaţia. De asemenea, procurorul a spus că au mai fost investigate încă opt contracte de trasferuri, în care infracţiunile nu au putut fi dovedite.

Marţi, 9 decembrie, de la ora 20.30, puteţi vedea şi comentariile jurnalistului Marius Mărgărit, a cărui anchetă din Gazeta Sporturilor a reprezentat punctul de plecare în investigaţiile din Dosarul Transferurilor din Fotbal. Totodată, Marius Saizu l-a intervievat şi pe avocatul omului de afaceri George Copos, Ion Cazacu.