Dr. Paul Nassif din emisiunea „Botched”: „O intervenţie făcută de un chirug necalificat poate fi catastrofică”

De: Nicoleta Nicolae / 23.04.2015, 12:05

Dr. Paul Nassif din emisiunea
Seria de succes marca E! Botched, cea mai urmărită emisiune nouă a postului din ultimii trei ani, revine pe data de 26 aprilie, de la ora 22:00, cu un sezon nou-nouţ, în care Dr. Paul Nassif şi Dr. Terry Dubrow încearcă să repare ceea ce pare imposibil de reparat şi să corecteze operaţiile estetice cu rezultat dezastruos. Cu această ocazie, Dr. Paul Nassif ne-a acordat un scurt interviu.


Se spune că „frumuseţea este în ochii privitorului”, dar când drumul spre perfecţiune ia o turnură oribilă şi desfigurantă, unele persoane devin victime deloc atrăgătoare. De la staruri de televiziune, sportivi celebri şi vedete din lumea muzicală la persoane care au suferit arsuri şi pacienţi care au probleme din cauza injecţiilor cu silicon cumpărate de pe piaţa neagră, Botched schimbă din nou vieţi şi redă speranţa prin operaţii remarcabile.
În fiecare episod, Dr. Nassif şi Dr. Dubrow operează şi ajută mai mulţi pacienţi care nu mai au unde apela pentru ajutor, după ce au trecut prin operaţii stresante şi dureroase, care au eşuat. De-a lungul serialului, vedem poveştile pacienţilor şi urmărim toate stadiile călătoriei lor spre recuperare, aflând detalii despre umilinţele şi nesiguranţa care le domină vieţile înainte de operaţii. Sezonul de faţă este mai uimitor şi mai incredibil ca primul, cuprinzând complicaţii multiple: de la un chirurg din Tijuana care foloseşte implanturi de sân pentru fundul unei femei, la faţa unei femei care cade după un accident de motocicletă sau la un bodybuilder care are parte de un implant pectoral dezastruos.

– Care sunt noutăţile celui de-al doilea sezon al emisiunii Botched?
În noul sezon, ne confruntăm cu unele dintre cele mai dificile cazuri, care includ proceduri atât la faţă cât şi la corp. Aşteptaţi-vă să vedeţi performanţe chirurgicale de excepţie, care au transformat vieţile pacienţilor, combinate cu schimburile interesante de replici dintre mine si Dr. Dubrow.

– De ce credeţi că o emisiune despre operaţii estetice înregistrează un aşa mare succes?
Operaţiile estetice sunt foarte comune în aceste vremuri, iar Botched le permite persoanelor care au avut parte de intervenţii proaste să se recunoscă în pacienţii din emisiune. În plus, cei care se gândesc să apeleze, la un moment dat, la chirurgia plastică, pot vedea ce li se poate întâmpla dacă ajung pe mâna cuiva nepriceput; o intervenţie făcută de un chirug neexperimentat sau necalificat poate fi catastrofică. Una peste alta, o poveste interesantă plus carisma medicilor a transformat acest show într-un mare succes.

– De ce aţi acceptat să apăreţi în Botched?
Îmi place la nebunie să practic chirurgia estetică şi să schimb vieţile pacienţilor care intră în cabinetul meu. Botched a fost o oportunitate uriaşă de a arăta lumii că există speranţă pentru pacienţii care au avut parte de operaţii nereuşite. Operaţiile plastice presupun o procedură de mare fineţe, atenţie sporită la detalii, şi pot îmbunătăţi calitatea vieţii cuiva, atunci când sunt făcute corect. E foarte important pentru potenţialii pacienţi să înţeleagă acest lucru, iar Botched dispune de o modalitate fantastică de a transmite soiul acesta de informaţii.

– Câte operaţii estetice aveţi la activ?
Dacă includ perioada de rezidenţie, am făcut mai bine de 9.000 de operaţii.

– Dumneavoastră aţi apelat la chirugia plastică?
Da, mi-am făcut, de-a lungul anilor, două rinoplastii.

 – Care a fost cea mai dificilă scenă filmată pentru Botched?
Am avut parte de mai multe scene dificile, mai ales când suntem în sala de operaţii; aici e imperativ necesat să rămâi 100% concentrat de la începutul până la sfârşitul procedurii.
 


Iată câţiva dintre pacienţii acestui sezon:
Nicole Eggert – Nicole e cunoscută pentru rolurile din Baywatch şi Celebrity Fit Club şi speră să-şi reducă sânii, pentru a arăta mai tânără şi a-şi putea îngriji mai bine copiii.
Daniella Mendez – Daniella este un exemplu rar de schimbare de sex, devenind din bărbat femeie, apoi din nou bărbat şi din nou femeie. Daniella s-a născut bărbat şi a început procesul de tranziţie spre a deveni femeie la 15 ani, dar după despărţirea de iubitul ei longeviv, când avea 24 de ani, s-a răzgândit din nou în legătură cu sexul ei.
Rajee Rajindra Narinesingh – Rajee a făcut injecţii cumpărate pe piaţa neagră, corpul i s-a umplut de substanţa de sorginte industrială, iar faţa i-a explodat.
Shauna Sand-Lamas – După două măriri de sân, o operaţie de reparare a cicatricilor şi cantităţi enorme de Botox şi filler-e, Shauna vrea să arate mai natural şi să-şi pună iar pe roate cariera de model/actriţă.
Guillermo Eiland – Membru al trupei de hip-hop laureate cu Grammy Bone Thugs n Harmony, Guillermo era dependent de steroizi, care i-au dezvoltat sânii, iar acum are ginecomastie. După ce s-a operat, are sfârcurile lăsate şi pieptul îi arată ca un balon dezumflat.

Urmăriţi numai la E! noul show săptămânal Botched, care are premiera duminică, 26 aprilie, la ora 22:00. Episoadele vor di difuzate săptămânal.