Drama neştiută a Valentinei Pelinel! „Am fost distrusă!”

De: Mioara Tronaru / 13.12.2013, 10:13

Drama neştiută a Valentinei Pelinel!
Tatăl Valentinei Pelinel a murit de cancer, la 46 de ani, cu patru zile înainte ca fiica să câştige primul concurs de fotomodele.

Conform wowbiz.ro, în 1997, la 16 ani, Valentina Pelinel participa la primul său concurs, Top Model România. “Problema a fost că pe 27 aprilie se ţinea concursul, de altfel şi ziua de naştere a tatălui meu, iar pe 23 a murit. Îţi dai seama că numai de preselecţie nu mi-a mai ars…Ajungem noi în finală, anunţă premiantele: locul III, a mea colegă. Deja derulam pe repede înainte, îmi închipuiam cum mă vor lua peste picior colegii că ea a luat locul III şi eu nimic. Au anunţat şi locul II, era clar. Şi când la locul I au spus Peli…, eu deja zburam, direct m-am dus, eram în al nouălea cer… la propriu şi la figurat, pentru că mă gândeam la tatăl meu, care ar fi trebuit să împlineasca exact atunci 46 de ani…”, a mărturisit Valentina într-un interviu pentru revista Tango.

Valentina a explicat şi de ce s-a dus la concurs, chiar daca tatăl său abia murise: “M-am dus pentru el, pentru zilele în care pariam câştigătoarele de la Miss. M-a întârit Dumnezeu. Dar aş fi dat orice să fi fost acolo să mă vada, să fie mândru de mine… Nici mama n-a fost, că nu a avut bani de bilet. Şi când am ajuns acasă, ea nu ştia că am câştigat. Mama aprinsese o candelă şi mi-a spus că s-a rugat toată seara să intru măcar în finală ca, la cât de ambiţioasă sunt, aş fi suferit enorm să nu câştig”.