Duminică, 13 aprilie, Ed Stafford supravieţuieşte în Munţii Carpaţi

De: Mioara Tronaru / 29.03.2014, 09:00
Duminică, 13 aprilie, Ed Stafford supravieţuieşte în Munţii Carpaţi
Noul sezon al emisiunii Supravieţuire extremă cu Ed Stafford începe cu un episod în care îl vedem pe Ed supravieţuind 10 zile în Munţii Carpaţi. Cele cinci părţi ale noului sezon încep pe 13 aprilie şi vor fi difuzate în fiecare duminică, de la ora 22.00, pe Discovery Channel.

Celebrul supravieţuitor Ed Stafford, cel care a rezistat 60 de zile pe o insulă pustie doar cu o camera de filmat, revine într-un nou sezon al emisiunii Supravieţuire extremă cu Ed Stafford. Noile episoade ni-l arată în diverse locuri, complet expus, fără apă, hrană sau orice alt fel de ajutor, în timp ce se luptă să scape cu viaţă. Primul episod al noii serii, ni-l prezintă pe Ed chiar în Munţii Carpaţi, unde aventurierul a rezistat timp de 10 zile în sălbăticie, dând dovadă mult curaj. Noul sezon în 5 părţi va avea premiera duminică, 13 aprilie.

Faimos pentru aventurile sale prin junglă când a mers pe jos timp de 860 de zile, în seria Amazonul parcurs la pas, dar şi pentru cele 60 de zile petrecute pe o insulă pustie în primul sezon al emisiunii Supravieţuire extremă cu Ed Stafford, Ed urmăreşte să demostreze că poate înfrunta orice condiţii în orice loc de pe glob. Filmat în Munţii Gran Sabana din Venezuela, Delta Okavango din Botswana, Munţii Carpaţi, coasta Australiei de Vest sau în jungla din Borneo, Ed este supus unor teste extrem de dificile, punându-şi viaţa în pericol în orice moment. Complet expus, fără apă, hrană sau orice fel de ajutor, aventurierul are la dispoziţie 10 zile să scape cu bine, fără să fie răpus de forţele dezlănţuite ale naturii.

Supravieţuire extremă cu Ed Stafford este o serie comandată de Elizabeth McIntyre pentru Discovery Networks International şi produsă de Tigress Productions. Helen Hawken este producătorul executiv pentru Discovery Networks International. Dick Colthurst este producătorul executiv, iar Matt Brandon este producătorul seriei pentru Tigress Productions.