După plecarea din TVR, Andreea Marin are si alte oferte

De: Nicoleta Nicolae / 19.02.2014, 09:00
După plecarea din TVR, Andreea Marin are si alte oferte
Andreea Marin a mărturisit, in emisiunea WowBiz de că a avut şi are oferte de la alte televiziune şi a punctat motivele care au făcut-o să renunţe la colaborarea cu postul TVR1.

Aveam şi am alte oferte care sunt în discuţie. Dar nu de asta am plecat din TVR, să fie foarte clar. Am semnalat conducerii problemele care existau, dar eu nu sunt omul care să sau la uşi şi să dea telefoane ca să întrebe când se dau banii”, a explicat Andreea.

Nu exclud o colaborare cu TVR, că nu m-am supărat ca prostul pe sat! Eu nu sunt supărată pe Televiziunea Româna, acolo am avut o echipă extraordinară. Aici vorbim doar de nişte oameni care stau pe nişte scaune şi cărora, acum, le e greu să dea o semnătură”, a mai spus ea.

„Am lucrat în TVR peste 20 de ani şi este locul unde am crescut ca om… A fost un moemnt neplăcut… Consider ca într-o colaborare trebuie să existe un echilibru şi cred ca ambele părti, nu doar una dintre ele, să se ţină de cuvânt. Atunci când oamenii îşi fac munca aşa cum trebuie şi aşa cum se vrea, faptul că ei nu îşi încasează salariile, este o problemă. Nu e vorba de câteva zile, ci de câteva luni”, a mai spus vedeta.