Ea e actriţa care a golit supermarketul de lămâi!

Apropo.ro / 11.04.2013, 07:00
Ea e actriţa care a golit supermarketul de lămâi!
Delia Antal a reluat dieta de detoxifiere cu lămâie şi ulei de arţar, numită «Hollywood Master Cleanse Diet or Lemon Detox Diet». Actriţa vrea să slăbească din nou şi este dispusă să suporte durerile de cap şi reacţiile negative pe care acest regim le-ar putea avea!

După ce anul trecut a încercat pentru prima dată, la recomandarea unei prietene, un regim celebru la Hollywood: dieta de detoxifiere pe bază de lămâie şi sirop de arţar, testată şi de Beyoncé, în urma căruia a slăbit 6 kilograme în 10 zile, Delia Antal s-a hotărât din nou să se…sacrifice pentru o detoxifiere totală. Chiar dacă este adepta fructelor de mare şi a delicateselor din bucătăria italiană, indiană şi japoneză, actriţa şi regizoarea filmului “D’ORA” a exagerat în ultima vreme cu mâncarea, pentru că  este foarte pofticioasă! S-a îngrăşat mai mult decât trebuia, mai precis 4 kilograme şi şi-a propus să le dea jos în timp record, cu riscul de a suporta, la început, reacţiile negative provocate de «Hollywood Master Cleanse Diet or Lemon Detox Diet»!

Delia Antal

“În ultima vreme am stat mai mult în studio pentru că lucrez la montarea documentarului „WE CANnes” şi am  mâncat cu editorul şi echipa de post producţie numai pizza şi fast food la greu, asta le place lor, şi eu, pofticioasa din fire, nu m-am putut abţine! Având şi multe evenimente la care ba am băut câte un pahar de vin sau şampanie, am mai gustat câte ceva, am pus câteva kilograme în plus. Nu se văd prea tare, dar simt nevoia de o detoxifiere. În plus, este foarte sănătos să facem asta de două ori pe an. Nu vreau să slăbesc să fiu piele şi os, mie pesonal îmi place femeia cu forme. În curând vine vara şi Festivalul de film de la Cannes. Vreau să mă prezint frumos şi să arăt bine. E important! Pentru asta îmi doresc să slăbesc urgent 4 kilograme, aşa că mă voi supune din nou unei diete drastice pe care am mai ţinut-o de două ori, ultima dată anul trecut şi a dat roade, am slăbit 6 kilograme atunci, acum o iau mai uşor!”, povesteşte Delia Antal.

“E o vorbă: “Suferă baba la frumuseţe!”, aşa că se aplică acum şi în cazul meu! Dieta de detoxifiere cu lămâie poate avea şi reacţii negative, te simţi slăbită la un moment dat şi ai dureri de cap, pentru că elimini toxinele, nu ai voie să mănânci deloc cât ţii acest regim, decât să bei suc natural de lămâie, amestecat cu sirop de arţar, picături de ardei iute sau boia iute, după gust, pentru arderea caloriilor. Trebuie să iei seară înainte de culcare un ceai digestiv, iar dimineaţa un litru de apă călduţă cu o lingură de sare de mare, apoi cocktail-ul minune. Peste zi mai poţi să consumi şi ceai de plante, recomandat este de muşeţel şi mentă. E foarte drastică, dar merită tot efortul! Sunt deja la a treia zi de dietă şi am golit supermarketul de lângă mine de lămâi, căci acum storc între 10 şi 12 lămâi pentru sucul esenţial necesar detoxifierii. După a treia zi după ce se elimină toxinele ai o energie foarte mare şi simţi nevoia de mişcare, este recomandată mişcarea fizică dar nu foarte multă. Este dieta care mi se potriveşte cel mai bine, am încercat multe dar asta mă motivează pentru că este detoxifiantă, ceea ce este mai important pentru mine decât slăbitul”, spune actriţa care în curând va pierde câteva kilograme bune, cu orice preţ.