Ea este „cea mai frumoasă fată din lume”! Cum arată fetiţa de 9 ani care este deja un model de succes

De: Nicoleta Nicolae / 19.09.2015, 07:00

Ea este
La numai 9 ani, copila din Moscova este considerată de presa internaţională drept “cea mai frumoasă fată din lume”.


Dar acest lucru nu o mai miră nici măcar pe ea. Încă de la vârsta de trei ani, Kristina a fost remarcată de agenţiile de publicitate, relatează Daily Mail.

În ciuda vârstei fragede a proaspătului model, tânăra a reuşit până acum să îşi treacă în palmares contracte de imagine cu brand-uri precum Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana, Armani, Benethon, precum şi apariţia pe coperta revistei “Vogue Bambini”, pe cand avea doar şapte ani.

Nici la capitolul fani Kristina nu este mai prejos. Peste 3 milioane de utilizatori îi urmăresc postările pe Facebook.

Pe de altă parte, există şi critici care consideră că tânăra a fost expusă de la o vârstă mult prea fragedă şi că este mult prea feminină pentru anii ei.

Mama ei, Glikeriya Shirokova, a fost model la rândul său, iar acum se ocupă cu atenţie de fata ei.

“A început aceasta meserie la varsta de 3 ani, oriunde se afla alaturi de mama ei, lumea nu putea sa nu remarce frumusetea copilului si o sfatuiau sa se gandeasca serios la a deveni un model. Mama ei s-a decis sa incerce, iar Kristina a realizat repede cat de interesanta este aceasta profesie, in special podiumul si prezentarile de moda. Adora fiecare secunda in care face acest lucru”, se arata in descrierea copilei de pe pagina de Facebook de care se ocupa chiar mama Kristinei.

Nici tatal Kristinei nu este lipsit de interesul publicului larg. Ruslan Pimenov, în vârsta de 33 de ani, s-a retras din fotbal recent, în 2002 jucând pentru echipa Rusiei la FIFA Word Cup.