El e iubitul oficial al Vanessei Paradis!

Apropo.ro / 20.01.2015, 12:58
El e iubitul oficial al Vanessei Paradis!
După despărţirea de Johnny Depp, Vanessa Paradis pare să-şi fi găsit jumătatea. Cântăreaţa şi actriţa franceză se iubeşte acum cu un muzician.
La câteva luni după separarea de celebrul actor de 51 de ani, Vanessa Paradis a avut un iubit francez, milionar, pe  care l-a cunoscut în timpul unei călătorii cu avionul de la Los Angeles la Paris. Acum, actriţa are un iubit muzician, pe Benjamin Biolay, în vârstă de  41 de ani, care a recunoscut oficial că formează un cuplu cu fosta soţie a lui Johnny Depp. Într-un interviu acordat revistei Elle, Benjamin Biolay a declarat că iubita lui este extrem de cunoscută şi că o admiră necondiţionat. “Am ajuns aici. O admir pe Vanessa din punct de vedere artistic şi uman”, a mărturisit el.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
Întrebat cum poate să mai compună în condiţiile în care relaţia lor este extrem de mediatizată, muzicianul a răspuns: “Pe Vanessa s-o întrebaţi. Ea este extrem de cunoscută. Eu pot să traversez bulevardul Saint-Germain fără ca cineva să mă abordeze”.  De asemenea, Biolay s-a declarat epuizat de mediatizarea la care este expusă Vanessa Paradis. Cei doi sunt împreună de doi ani.
 
Vanessa Paradis s-a despărţit de fostul ei partener de viaţă, Johnny Depp, la începutul anului 2012, după o relaţie care a durat 14 ani.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
De fapt, în cei 14 ani de viaţă comună, Johnny Depp şi Vanessa Paradis au format un cuplu de o discreţie remarcabilă, apărând pe prima pagină a ziarelor pentru carierele lor, nu pentru viaţa lor de familie. Nu a existat niciun scandal, nicio problemă cu justiţia, iar cuplul trecea drept unul dintre cele mai solide de la Hollywood.