Elle Macpherson ne spune cum se menţine în formă

Apropo.ro / 02.12.2014, 11:49
Elle Macpherson ne spune cum se menţine în formă
Una dintre cele mai frumoase supermodele din lume, Elle Macpherson, are o carieră impresionantă şi un trup de zeiţă pentru care este lăudată neîncetat.

Elle Macpherson, la cei 50 de ani ai săi încă este numită The Body pentru felul excepţional în care arată. Supermodelul apreciat d eo lume întreagă nu are chiar aceeaşi părere despre ea.

Este conştientă că arată bine pentru vârsta ei, pe care nu o arată, dar nu se trezeşte dimineaţa cu sentimentul că este cea mai frumoasă. Modul în care arată este rezultatul unei bune discipline de sine, alimentaţie sănătoasă şi mişcare zilnică.

Elle

”Nu am probleme cu trezitul de dimineaţă, şi nu mă uit în oglindă să-mi spun că nu mai există o alta mai frumoasă ca mine. Sunt un om normal care are grijă de el. Mă simt bine în pielea mea. Spiritul mă menţine vie şi fericită”, mărturiseşte modelul.

Elle Macpherson este adepta frumuseţii naturale. Atunci când nu este nevoită să se machieze, nu foloseşte decât câteva produse simple – gloss de buze, pudră pentru tenul ei mixt şi puţin blush. Nu uită niciodată se se demachieze pentru a păstra tenul curat şi sănătos.

În privinţa parfumurilor nu exagerează. De peste trei decade foloseşte aceeaşi aromă masculină de care s-a îndrăgostit – Vetiver de la Guerlain.

Elle

Elle apelează la suplimente nutritive după o noapte lungă de petrecere, bea trei litri de apă pe zi, găteşte mâncarea la aburi şi face mişcare în aer liber în fiecare zi.

Elle Macpherson are doi copii cu fostul soţ, Arpad Busson.