Ellie White, viaţa înainte şi după sarcină

De: Nicoleta Nicolae / 06.10.2013, 08:00
Ellie White, viaţa înainte şi după sarcină
Atunci când apare un copil, viaţa oricărei femei se schimbă. Cântăreaţa Ellie White ne-a dezvăluit metodele prin care a revenit la silueta de dinainte de naştere, dar şi care sunt trucurile la care apelează pentru a avea un look de milioane.

Cum ţi s-a schimbat viaţa după ce ai devenit mămică?

Sunt mai multe schimbări decât mă aşteptam, majoritatea în bine. Singurul inconvenient, i-aş putea spune (deşi când este vorba de Mihăiţă nu există inconveniente), este faptul că noaptea mă trezesc destul de des ca să îi dau apă sau ceai, ceea ce este puţin obositor. Înainte de a naşte, mulţi prieteni îmi spuneau să dorm că nu voi mai avea timp după ce vine micuţul pe lume. Aşa s-a şi întâmplat. În afară de schimbările pe care le simt toate persoanele în momentul în care au bebeluşi, pot spune că la mine s-au aşezat parcă toate lucrurile şi în viaţa personală şi în cea profesională. Mă simt mai împlinită pe plan personal de când a venit Mihăiţă în viaţa noastră, ceea ce mă face să am o motivaţie suplimentară în tot ceea ce fac. Sunt foarte ferită în acest moment al vieţii mele şi sper ca toate lucrurile să meargă în direcţia aceasta.

Câte kilograme ai luat pe parcursul sarcinii şi cum ai reuşit să scapi de ele după naştere?

O doamnă doctor foarte draguţă care m-a monitorizat îndeaproape şi care mi-a recomandat multe lucruri bune de care am reuşit să mă ţin, de la regim alimentar în sarcină la exerciţii fizice pe care să le fac. Totuşi, m-am îngrăşat aproape 15 kilograme, dar în primele 3 luni am reuşit să scap de 12 din ele doar cu un stil de viaţă sănătos, diferite regimuri alimentare şi exerciţii fizice moderate. Următoarele kilograme au fost mult mai grele decât primele 12. Am continuat să lucrez la cu antrenorul meu personal de la WorldClass şi am început un nou tip de antrenament, Delta Training, care dă rezultate excelente…

Care este cea mai frumoasă amintire din timpul sarcinii?

Toată perioada de 9 luni a fost absolut incredibilă, însă acum mi se pare că a trecut puţin cam repede… Abia aştept să se întâmple din nou, probabil peste câţiva ani. Cel mai deosebit moment a fost când l-am văzut prima oară pe ecran la ecografie şi când i-am auzit inimioara cum bate…

Poveşteşte-mi puţin despre regimul tău alimentar înainte şi după naştere!

Înainte de sarcină am fost timp de 3 ani lacto-vegetariană. Ocazional mai consumam peşte alb. Asta m-a ajutat foarte mult la siluetă. În acelaşi timp, exerciţiile fizice m-au ajutat foarte mult. În momentul în care am aflat că sunt însărcinată, a trebuit să renunţ la stilul de viaţă pe care l-am ales şi am început să consum carne ca să am o sarcină saănătoasă. După ce am născut am revenit la a fi lacto vegetariană şi mă limitez la consumul de fructe, legume, seminţe şi ocazional peşte alb. Am descoperit că îmi fac bine şi sucurile de broccoli, ţelină şi morcovi, alături de cele de portocale şi grapefruit.

Dar care este cel mai important lucru pe care trebuie să îl facă o femeie după naştere?

Din punctul meu de vedere, nu este momentul de a încerca un regim drastic, ci de a găsi un stil de viaţă sănătos în care să îmbine nevoile copilului (în cazul în care alăptează) şi nevoile lor de a reveni la greutatea de dinainte de naştere.

Care este ritualul tău de frumuseţe acum?

La filmări şi şendinţele foto se foloseşte destul de mult machiaj, aşa că, în general, nu sunt adepta machiajului încărcat. Încerc să merg la dermatolog cel puţin o dată pe an şi în acelaşi timp folosesc creme pe bază de oxigen, mai multe tratamente naturiste şi niciodată nu merg la somn fără să mă demachiez. Fac, în plus, un uşor masaj facial cu diverse creme sau uleiuri.

Cât de des mergi la sală, la masaj sau la cosmetică?

Merg de 3-4 ori pe săptămână la sala de antrenament WorldClass, unde lucrez cu antrenorul meu, George. La masaj îmi place foarte mult să merg, însă nu reuşesc să ajung de mai mult de 2-3 ori pe lună.

Cine are grijă de copil atunci când mergi la filmări?

Acesta este un subiect foarte, foarte complicat. În primele 3 luni după naşterea lui Mihăiţă nu am vrut să luam bonă şi am locuit la Brasov. Ne-am dorit să fim aproape de el în fiecare moment din zi şi din noapte. Apoi am revenit la Bucureşti şi, fiindcă bunicii locuiesc în provincie şi noi avem foarte mult de lucru, am fost nevoiţi să apelăm la serviciile unei bone pentru câteva ore pe zi. Din păcate, am avut experienţe neplăcute şi până acum am schimbat 6 bone. Chiar în acest moment suntem în căutarea celei de-a şaptea bone. Am noroc cu Doru care stă cu Mihăiţă cât timp sunt la înregistrări. M-au şi vizitat de câteva ori, asta până reuşim să găsim o nouă bonă care să stea câteva ore cu micuţul.

Cum ţi se par probele la emisiunea „Te cunosc de undeva”, difuzată de Antena 1?

Foarte provocatoare. La prima vedere pare uşor să imiţi pe cineva, dar când eşti pus în situaţia respectivă, lucrurile se schimbă puţin. Este şi mai greu în momentul în care îţi doreşti cu adevărat să faci un lucru bun. Trebuie să te pregăteşti, să studiezi personajul, să analizezi fiecare mişcare, modul cum interpretează, diferitele ticuri…. Una peste alta, este un show cu adevărat deosebit şi care te solicită la maximum din toate punctele de vedere, dar te şi schimba! Evoluezi!

Pe cine ti-a fost cel mai greu să imiţi?

Până acum cel mai dificil a fost Freddie Mercury. Este un personaj cu adevărat deosebit, un om şi un artist absolut incredibil. Am încercat să studiez fiecare mişcare scenică şi mai ales modul cum cântă, dar este incredibil de greu să imiţi un asemenea star. Cred totuşi că am făcut o treabă bună şi mai ales, că mi-a stat bine cu mustaţă! Ce să-ţi spun, e o echipă foarte tare, iar despre juriu nu am decât cuvinte de laudă.