Elwira şi Mihai Petre prezintă o nouă emisiune concurs

De: Nicoleta Nicolae / 11.04.2014, 10:00
Elwira şi Mihai Petre prezintă o nouă emisiune concurs
În Sâmbăta Mare, începând cu ora 20.30 la ProTV se întâmplă “Minunea Dansului”, un show special prezentat de Elwira şi Mihai Petre, un show ce demonstrează că dansul poate face minuni.

Oamenii au puterea de a transforma vieţi, de a crea magie şi de a naşte speranţă, pentru că de Paşte oamenii sunt lumina. Vedetele împreună cu copiii lor vin pe ringul de la ProTV în cel mai emoţionant şi mai spectulos show al primăverii pentru a ajuta şi pentru a da un exemplu: bunătatea se învaţă din copilărie, iar puterea exemplului creşte oameni frumoşi.

Patru perechi formate din vedeta, copilul acesteia şi coregraf vor concura cu câte două momente speciale: un musical şi un dans folcloric în încercarea de a cuceri publicul. Perechea câştigătoare va fi desemnată prin vot de către telespectatori, iar marele premiu va face sărbătorile mai frumose unor copii pentru care Paştele nu a însemnat niciodată miros de cozonac şi cadouri de la Iepuraş. Pe scena show-ului de la ProTV va fi o adevărată desfăşurare de forţe şi asta pentru că fiecare dintre cele patru echipe va spune povestea musical-ului alături de baletul condus de Edi Stancu şi va dansa pe ritmuri folclorice româneşti împreună cu un ansamblu profesionist.