Emma Watson se pune cu burta pe carte!

De: Cătălina Matei / 02.01.2014, 07:00
Emma Watson se pune cu burta pe carte!
Actriţa din seria “Harry Potter” a decis că este momentul să ia o pauză de la filmări şi să se concentreze mai mult asupra studiilor. Emma este studentă la Universitatea Brown din Providence, Statele Unite.

Tânăra actriţă în vârstă de 23 de ani studiază Limba engleză la Universitatea Brown, din Providence, iar peste puţin timp intră în sesiune. Aşa că, Emma învaţă de zor şi se concentrează doar pe studiile sale.

Se pare că cea care i-a dat viaţă personajului Hermione Granger în seria de succes  “Harry Potter” a spus “pas” la două roluri de anvergură până acum. “Emma a a refuzat câţiva regizori de la Hollywood pentru că se concentrează atât de mult pe învăţătură încât nu mai are timp de film – pur şI simplu nu poate să le facă pe toate. Nu-i este uşor, dar crede că este cel mai bun lucru pentru ea, în acest moment”, a declarat o sursă din anturajul tinerei pentru publicaţia Dail Mirror.

Emma a intrat pe platourile de filmare de la “Harry Potter” direct de pe băncile şcolii generale şi, alături de colegii săi din distribuţie Daniel Radcliffe şi Rupert Grint, a primit lecţii în particular, cam cinci ore pe zi.

În curând, actriţa va putea fi urmărită în pelicula “Noah”, unde joacă alături de Russell Crowe şi Anthony Hopkins.