Epidemie de despărţiri la Hollywood

Apropo.ro / 03.04.2013, 12:17
Epidemie de despărţiri la Hollywood
De câteva săptămâni încoace, tot mai multe cupluri celebre de la Hollywood îşi spun ”Adio!”. Sau se află în prag de despărţire! Lacrimi, scandal, reproşuri, nepotrivire de caracter... sunt doar câteva dintre ”simptomele” noii epidemii din rândul celebrităţilor.

Eva Mendes şi Ryan Gosling se ingnoră

Cuplul a atras atenţia publicaţiei “Page Six”. Potrivit publicaţiei “Page Six”,  cei doi actori s-ar afla în prag de despărţire. Vedetele au intrat în atenţia presei după ce s-a zvonit că atât Eva Mendes, cât şi Ryan Gosling s-ar fi ignorat la o petrecere dedicată peliculei „Beyond the Pines”, în care joacă amândoi.

Acolo, Gosling ar fi avut-o drept parteneră pe mama lui, iar frumoasa Eva Mendes ar fi ajuns la eveniment cu 45 de minute mai târziu şi nu ar fi vorbit deloc cu iubitul său. „Au stat în colţuri opuse ale camerei. Nu i-am văzut deloc vorbind sau atingându-se”, a spus o sursă prezentă la petrecere.

 

 

 Justin Timberlake îşi neglijează nevasta

După o nuntă de vis, care a avut loc anul trecut, se pare că au apărut ceva probleme între Justin Timberlake şi Jessica Biel. Ei sunt pe cale să se destrame din cauză că vedeta s-ar fi săturat ca soţul ei să o neglijeze şi să nu dea pe acasă cu zilele. Justin a stat departe de scenă câţiva ani buni, însă în ultimul timp el şi-a găsit inspiraţia şi se concentrează mai mult ca oricând pe cariera sa muzicală. Potrivit National Enquirer, se pare că Jessica se simte neglijată, iar cei doi nu se mai înţeleg.

 

 

Rihanna şi Chris Brown, un nou scandal

Ba se împacă, ba se despart! După mai multe împăcări şi chiar un scandal monstru, cele două vedete nu mai formează un cuplu. Prietenii lor se aşteptau ca împăcarea celor doi să fie definitivă, dar vestea că şi-au spus din nou „Adio” a fost dezvăluită de Chris Brown, într-un interviu acordat recent unui post de radio american. Întrebat de prezentatorul emisiunii dacă formează în continuare un cuplu cu Rihanna, Chris a raspuns: „Nu. Acesta este răspunsul scurt”.

 

George Clooney şi Stacy Keibler, azonuri de despărţire

După ce publicaţia ”The Sun” anunţa că George Clooney este din nou singur, dupa ce a părăsit-o pe Stacy Keibler după un an şi jumătate de relaţie, iată că paparazzii i-au surprins pe cei doi împreună, la scurt timp. George şi Stacy au fost fotografiaţi ţinându-se de mână în Berlin, după ce au luat cina la  la Grill Royal Restaurant, împreună cu actorul Matt Damon.

 

 

 

Katy Perry şi John Mayer, despărţire cu repetiţie

După divorţul de actorul britanic Russell Brand, cântăreaţa americană s-a cuplat cu John Mayer. După o scurtă despărţire în august, Perry şi Mayer s-au reîmpăcat şi au confirmat că formează din nou un cuplu. Acum, cântăreţii s-au despărţit din nou, după o relaţie care a durat, de această dată, doar şapte luni. După cum informează site-ul revistei People, despărţirea celor doi s-a produs la puţin timp după ce Katy Perry (28 ani) a fost fotografiată purtând pe deget un inel cu rubin pe care l-a primit de la John Mayer (35 ani).

 

Foto: Hepta