Ethan Hawke şi Denzel Washington joacă împreună într-un remake al unui western

Apropo.ro / 03.03.2015, 11:36
Ethan Hawke şi Denzel Washington joacă împreună într-un remake al unui western
Actorii Ethan Hawke şi Denzel Washington, protagoniştii filmului "Zi de instrucţie/ Training Day" (2001), vor juca din nou împreună şi vor face echipă pe marele ecran într-un remake al westernului "Cei şapte magnifici/ The Magnificent Seven".
Potrivit site-ului TheWrap, actorul Ethan Hawke, starul din „12 ani de copilărie/ Boyhood”, va interpreta unul dintre pistolarii din noua versiune a westernului clasic din 1960, ce a fost regizat de John Sturges.
 
Noul film va reprezenta nu doar o nouă colaborare a actorilor Ethan Hawke şi Denzel Washington, ci şi o reunire a lor cu regizorul Antoine Fuqua, la aproape 15 ani după ce acesta a regizat pelicula „Zi de instrucţie”.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
Chris Pratt, starul filmului „Gardienii galaxiei”, şi actriţa Haley Bennett vor juca şi ei în acest film, scrie Mediafax.
 
Scenariul noului lungmetraj a fost scris de Nic Pizzolatto, creatorul serialului „Detectivii din Louisiana/ True Detective”, şi John Lee Hancock, regizorul filmului „Povestea unui campion/ The Blind Side”.
 
Cu o carieră de peste trei decenii, Ethan Hawke, în vârstă de 44 de ani, a jucat în peste 50 de filme şi a fost în adolescenţă un veritabil star al generaţiei grunge, demonstrându-şi apoi talentul într-o serie de filme importante, apreciate atât de public, cât şi de criticii de specialitate.