Euroii lui Gigi Becali raman la DNA

Apropo.ro / 22.07.2008, 16:00
Euroii lui Gigi Becali raman la DNA
Tribunalul Bucuresti a respins, ca indamisibila, contestatia formulata de avocatul lui Gigi Becali privind returnarea sumei de 1,7 milioane de euro.

Tribunalul Bucuresti a respins, azi, ca indamisibila, contestatia formulata de avocatul lui Gigi Becali impotriva rezolutiei procurorilor DNA prin care s-a respins solicitarea de returnare a sumei de 1,7 milioane de euro, bani retinuti de anchetatori dupa meciul U Cluj – CFR Cluj.

Un motiv sustinut de avocatul lui Gigi Becali pentru care banii nu ar trebui sa fie tinuti sub sechestru este acela ca legea prevede, in opinia acestuia, confiscarea doar a sumelor cu titlu de mita oferite catre functionari publici.

In 7 mai, in ziua etapei a XXXIV-a, ultima a Ligii I, Directia Nationala Anticoruptie DNA a convocat pentru audieri, la Cluj-Napoca, cinci persoane care aveau asupra lor 1,7 milioane de euro, bani proveniti de la Gigi Becali, care se presupune ca urmau sa ajunga la jucatorii Universitatii Cluj, daca acestia ar fi obtinut cel putin un scor egal in meciul cu echipa clujeana CFR, iar Steaua ar fi devenit astfel campioana.

Citeste despre hotararea Tribunalului Bucuresti la Mediafax

CONCURS: Castiga saptamanal 2 abonamente la Water Park Otopeni!


 

Citeste si:

ANI se apuca de treaba!

ANI se apuca de treaba!

Inspectorii Agentiei Nationale de Integritate (ANI) au demarat o ancheta in cazul unui senator care ar avea "o avere importanta" in strainatate, a afirmat asear…

Corb la corb nu-si scoate ochii

Corb la corb nu-si scoate ochii

Sindicatul National al Politistilor si trei agenti de politie de la lPJ Dambovita – Constantin Marius Marin, Sorin Mutu si Alexandru Mihai Simion – au depus la Parchetul …

Suntem campionii Europei la plata salariilor

Suntem campionii Europei la plata salariilor "in plic"

Romania ocupa prima pozitie in Uniunea Europeana in ceea ce priveste plata drepturilor salariale "in plic", aproape un sfert dintre romani declarand ca au primi…

Jocul zilei

Clipul zilei

Sonny Blonda de la DEX – Ep 6 – Pastarnac
Elimina toti oponentii pe care-i intalnesti! Cuvinte cheie: blonda de la dex video pastirnac
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza