Eva Green, noua imagine a calendarului Campari 2015

Apropo.ro / 09.11.2014, 08:00
Eva Green, noua imagine a calendarului Campari 2015
În fiecare an, Campari vine cu un calendar inedit, dorit atât de barbaţi, cât şi de femei. Protagonista calendarului Campari din acest an este frumoasa actriţă Eva Green.

Pe lângă frumuseţe şi talent, Eva Green arată incredibil de bine în roşu. Nu-i aşa că după ce ai citit toate aceste caracteristici, te-ai gândit şi tu, la fel ca noi, că Eva se potriveşte perfect în acest scenariu?

FOTO: Hepta

Pe Eva Green ai admirat-o deja în Casino Royale, Dark Shadows, Sin City, 300… ce să mai, suntem fascinaţi de fiecare rol pe care îl joacă.

FOTO: Hepta

Eva Gaëlle Green s-a născut la 5 iulie 1980 la Paris. Ea a studiat 3 ani actoria la Saint Paul Drama School, la Paris, după care a avut un curs de 10 săptămâni la Douglas Weber, Academia de artă dramatică din Londra. A jucat în mai multe piese de teatru, iar apoi a fost descoperită de către Bernardo Bertolucci. Green a luat în considerare recomandarea de a-şi îmbunătăţi engleza, studiind 2 luni limba lui Shakespeare, înainte de a juca în filmul The Dreamers. Pe lângă munca ei ca actriţă, Green a compus şi muzică şi a înregistrat mai multe piese pentru film.