EXPERIMENT: Teo Trandafir a încercat să trăiască doar cu 15 lei pe zi

De: Cătălina Matei / 03.07.2014, 10:55
EXPERIMENT: Teo Trandafir a încercat să trăiască doar cu 15 lei pe zi
Poate un om să trăiască pe litoral doar cu 15 lei pe zi? Este un experiment pe care amfitrioana emisiunii “Plaja lui Teo” de la Kanal D l-a încercat alături de Antonio Passarelli în staţiunea Mamaia.

“Cu trei sau patru îngheţate, depinde de sortiment, ţi-ai terminat bugetul… dar poţi să spui că ai mâncat ceva într-o zi. Deci supravieţuieşti. O soluţie ar fi un Kurtos Kalacs, şi îţi mai rămân ceva bănuţi; sau delicioasă , chiar mai ieftină.  Partea proastă e că alegerile la îndemână sunt cele din zona carbohidraţilor şi dulciurilor. Rezişti, dar mâncarea nu e dintre cele mai sănătoase”, a spus Teo Trandafir. 

Foto: Kanal D

Antonio Passarelli a încercat să-i vândă gogoşi, la propriu, lui Teo, de la înălţimea unei gherete pline cu bunătăţi frugale, dar periculoase pentru siluetă.  

Turiştii îşi făceau plimbarea de seară prin Mamaia au avut ocazia să o vadă pe Teo, să se fotografieze alături de vedeta lor preferată şi să îi pună întrebări  despre emisiune sau chiar despre  viaţa personală. Un domn mai insistent a ameninţat-o, în glumă, că o va blestema dacă nu va accepta să facă o poză alături de el. Un tânăr a cerut un autograf pe ecranul  telefonului mobil, iar un cuplu pe biciclete i-au provocat pe Teo şi Antonio Passarelli la dialog.

Foto: Kanal D

“Oamenii sunt foarte calzi, vin spre tine, îţi pun tot felul de întrebări. Mă bucur că au încredere în noi, că vin să ne împărtăşească din experienţele lor şi să îşi petreacă vacanţa alături de noi, pe ”, a spus prezentatoarea emisiunii.

Emisiunea “Plaja lui Teo” se difuzează, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 16.45, la Kanal D.