Extreme Makeover – Home Edition, în premieră la PRO TV, din această toamnă

Apropo.ro / 26.08.2014, 08:00
Extreme Makeover - Home Edition, în premieră la PRO TV, din această toamnă
Las Fierbinţi, Vocea României, Românii au Talent, Masterchef sau Extreme Makeover - Home Edition încep la ProTV din această toamnă.

Loredana, Smiley şi Marius Moga vor rivaliza cu Tudor Chirilă în cursa pentru a descoperi „Vocea României”. Adevărata competiţie a vocilor va răsună în cel mai spectaculos decor creat vreodată în România.

Noutăţi se anunţă şi la MasterChef, acolo unde cel mai tare cooking show din România va avea trei juraţi noi. Patrizia Paglieri, Florin Scripca (Chef FOA) şi Adrian Hadean vor servi publicului o porţie dublă, emisiunea fiind difuzată din 15 septembrie de două ori pe săptămână.

masterchef

Serialul care a revoluţionat comedia în România revine şi el din octombrie. Noul sezon din Las Fierbinţi debutează pe 2 octombrie, cu două episoade în fiecare săptămână. În acelaşi timp, Cătălin Măruţa se mută în „kilometrul zero” al lumii mondene şi va dezvălui toate noutăţile din showbiz.

Ştirile ProTV şi-au consolidat poziţia drept cel mai de încredere produs jurnalistic din România. În fiecare seară, de la ora 19:00, Andreea Esca îi aşteaptă pe telespectatori cu cele mai importante ştiri ale zilei.

Show-ul de divertisment cu cele mai mari audienţe din istoria măsurată a televiziunii revine în primăvara lui 2015. Preselecţiile pentru Romanii au talent au început deja în această toamnă în mai multe oraşe din ţară.

romanii au talent

Oamenii vor trăi adevărate miracole la ProTV. Românii care nu şi-ar permite niciodată să spere la o viaţă mai bună vor vedea cum casele lor se transformă într-unele de vis la Extreme Makeover – Home Edition, un nou proiect ce va fi difuzat în fiecare zi de miercuri.

Europa League, competiţia în care echipele din România şi-au trăit cele mai frumoase momente din ultimii ani, continua la ProTV împreună cu meciurile din Cupa României.

Pentru cei care n-au ajuns la cinema, cele mai bune filme din ultimii ani vin în toamna aceasta pe micile ecrane. Avatar, Escape Plan, RED 2, Riddick sau Legendele lui Hercule vor fi doar câteva din filmele difuzate de ProTV.