Farsã de proporţii pentru Mihai Bendeac. Cheloo a pus totul la cale – Foto

De: Cătălina Matei / 02.06.2016, 13:58
Farsã de proporţii pentru Mihai Bendeac. Cheloo a pus totul la cale - Foto
Ieri, cei nouã finalişti ai emisiunii „iUmor”, desemnaţi de cãtre telespectatori în urma voturilor exprimate pe aplicaţia emisiunii au dat bãtãlia finalã în lupta pentru marele premiu de 20.000 de euro.

Momentul fiecãrui finalist implicã şi câte un jurat, însã decizia finalã aparţine, şi de aceastã datã, telespectatorilor. Mai exact, cei care au obţinut trei „Da” pentru momentul lor din finalã, intrã la vot prin SMS la 1313, echipa de producţie filmând ieri câte un final pentru fiecare posibil câştigãtor. Votul va putea fi exprimat live, în timpul finalei, difuzatã duminicã, de la 20:00, la Antena 1.

A fost veselie mare ieri atât în rândul concurenţilor, cât şi în rândul juraţilor, care au trebuit sã se bucure de nu mai puţin de patru ori, întrucât doar patru dintre cei nouã finalişti au reuşit sã obţinã cei trei „Da”. Tunul de confetti nu a lipsit din platou, iar la finalul serii, Mihai Bendeac a avut parte de o surprizã de proporţii în momentul în care a vrut sã urce în maşina lui. Colegii din echipã, în frunte cu Cheloo i-au „transportat” în maşinã o cantitate considerabilã de confetti. „Erai de faţã când mi-au umplut maşina de confetti?” l-a întrebat Mihai pe Cheloo, iar rapperul nu a întârziat sã rãspundã: „Stai liniştit. Dacã nu eram eu acolo, îţi puneau mult mai puţine!”, în hohotele de râs ale tuturor celor prezenţi. Mihai nu este la prima experienţã de acest gen, în trecut colegii de la „În puii mei!” colantându-i maşina în totalitate cu post it-uri de birou.

În urma voturilor exprimate în cadrul aplicaţiei „iUmor”, telespectatorii au decis cã în marea finalã a show-ului, ultima luptã se va da între Backstage Boys, Nae Nicolae, George Tãnase, Gabriel Gherghe, Paul Lungu, Ioan Bãdeliţã, Azaleea Necula, Trupa Obligo şi Vlad Grigorescu, câştigãtorii fiecãrei ediţii de pânã acum.