Femei fierbinţi cu sânge rece!

De: Cătălina Matei / 17.08.2013, 08:00
Femei fierbinţi cu sânge rece!
Credeţi că e imposibil? Nu şi când vorbim de cele mai sexy vampiriţe de pe marele şi de pe micul ecran. Iată câteva dintre cele mai HOT apariţii cu colţi din filme!

Monica Bellucci – Dracula (1992)

Chiar şi pe post de vampiriţă, Monica Bellucci rămâne una dintre cele mai fierbinţi apariţii. Imaginea actriţei în rol de vampir fatal a rămas una memorabilă, chiar dacă Monica apare în numai câteva scene.

 

Salma Hayek – From Dusk Till Dawn (1996)

Actriţa de origine mexicană joacă rolul lui Santanico Pandemonium, principala atracţie de la Titty Twister, ale cărei reprezentaţii seduc, dar aduc şi fiori – de vreme ce un şarpe intră în schemă. Iar transformarea lui Santanico e mortală!

 

Kate Beckinsale – Underworld (2003)

Bruneta este Selena, o frumoasă femeie vampir, care se vede trasă în mijlocul războiului dintre vampiri şi vârcolaci.

 

Nina Dobrev – The Vampire Diaries (2009-2013)

Actriţa cu origini bulgăreşti este Elena Gilbert în celebrul serial TV cu vampiri. Rămasă orfană în liceu, Elena intră într-o relaţie cu vampirul Stefan Salvatore; secrete din trecut încep să iasă la lumină. Până la finalul celui de-al patrulea sezon, Elena devine un vampir, unul chiar nemilos.

 

Kristen Stewart – seria Twilight  (2008/2012)

Bella este transformată în vampir în cea de-a patra parte a seriei şi dobândeşte capacitatea de a crea un scut protector pentru ea şi ceilalţi vampiri împotriva intruziunii mentale a clanului Volturi. Relaţia frumoasă cu fetiţa ei, dar şi cu Edward, plus povestea de dragoste care a dăinuit pe parcursul seriei, fac din Kristen Stewart una dintre cele mai îndrăgite vampiriţe.

 

Evan Rachel Wood – True Blood (2008-2011)

Regina vampir din Louisiana, Sophie-Anne, jucată de Evan Rachel Wood, e foarte apropiată de imaginea vampirului fatal – fără scrupule, îşi hipnotizează victimele, pe care le foloseşte ca sclavi sexuali sau furnizori de sânge. Prezenţa ei în serial e memorabilă.

 

Saoirse Ronan şi Gemma Arterton – Byzantium (2013)

Personajele interpretate de cele două actriţe, Clara şi Eleanor, seamănă într-un fel cu Louis şi Lestat din ”Interviu cu un vampir”. Mama şi fiica au fost transformate în creaturi nemuritoare la vârste diferite, iar ele sunt acum aproape ca două surori. Atunci când copilul are 16 ani, iar mama este o tânără frumoasă de 24 de ani, se încălcă ordinea firii.