Fenomene stranii – fantome, vampiri, extratereştri – la National Geographic

De: Mioara Tronaru / 05.07.2014, 08:00
Fenomene stranii - fantome, vampiri, extratereştri - la National Geographic
Maeştri iluzionişti creează poveşti cu fantome, vampiri, extratereştri şi activităţi paranormale în noul serial din patru părţi, Fenomene stranii, difuzat în premieră duminică, 6 iulie 2014, de la ora 21:00, la National Geographic Channel.

Orson Wells a făcut-o în 1938; este binecunoscută adaptarea radiofonică a romanului fantastic Războiul lumilor, prin care americanii au fost păcăliţi să creadă că extratereştrii au invadat planeta. 76 de ani mai târziu, avem parte de o nouă încercare a doi iluzionişti, înarmaţi cu un arsenal de scamatorii de înaltă tehnologie şi arme de social media cu care să ”atace” locuitorii naivi ai unor orăşele din Statele Unite şi Marea Britanie. Scopul lor: să-i facă pe oameni să creadă incredibilul.

În acest nou serial din patru părţi, Fenomene stranii, ce va fi difuzat în premieră duminică, 6 iulie 2014, de la ora 21:00, National Geographic Channel se alătură celor doi magicieni într-o călătorie supranaturală prin Marea Britanie şi Statele Unite ale Americii. În costume negre precum protagoniştii din ”Men in Black”, năstruşnicii magicieni Barry Jones şi Stuart MacLeod vizitează orăşele liniştite pentru a convinge locuitorii de existenţa vampirilor sau a tot felul de acţiuni paranormale sau extraterestre. Fără iepuri scoşi din pălărie, iluziile lor surprinzătoare şi farsele complexe sunt suficient de convingătoare încât să le influenţeze pe ”victimele” lor şi să-i facă pe cei din faţa televizorului să se întrebe cum au reuşit.