Fereste-te de raceli!

Apropo.ro / 02.09.2008, 08:30
Fereste-te de raceli!
Sfarsitul verii si intrarea in sezonul rece, anunta si primele simptome ale unor afectiuni ca: infectiile respiratorii si reumatism.

Sfarsitul verii si intrarea in sezonul rece, de toamna, anunta si primele simptome ale unor afectiuni ca: infectiile respiratorii, reumatism, ulcer sau insuficienta cardiaca. Cum prevenim aceste neplaceri?

Gripa, cea mai „galagioasa” boala specifica sezonului rece, afecteaza cu preponderenta persoanele sensibile si pe cele care au sistemul imunitar slabit. Desi in aparenta pare a fi o infectie virala banala, gripa poate genera o serie de complicatii. In aceste conditii, cel mai bine este sa apelam la metodele profilactice: vaccinurile antigripale, vitaminele pentru stimularea imunitatii sau medicatia antivirala.

Virusurile gripale se modifica de la an la an, astfel incat in fiecare toamna apar noi tipuri de vaccinuri. In privinta vaccinului homeopat, acesta se administreaza oral si se gaseste sub forma de granule, care se tin sub limba. Cel mai cunoscut produs de acest tip este Oscillococcinum.

O alta metoda profilactica, deosebit de eficienta, este administrarea vitaminei C, care combate cu succes primele simptome de raceala si gripa. In unele cazuri, pacientilor li se recomanda medicamentele antivirale cu rol profilactic care fie previn infectarea, fie reduc durata simptomelor, cu 1-2 zile.

Citeste mai multe despre Preintampinarea bolilor de toamna, pe site-ul Csid!

CONCURS: Castiga invitatii la Premiera saptamanii de la CinemaPro!


 

Citeste si:

Kate Moss este

Kate Moss este "cel mai sexy model de lenjerie intima" (video)

Kate Moss este pe val in ultima perioada. Dupa ce a facut senzatie datorita pictorialelor din publicatiile Interveiw si W, aceasta a fost numita "cel mai sexy model …

Reprizele scurte de exercitii fizice te mentin in forma

Reprizele scurte de exercitii fizice te mentin in forma

Confor unui studiu realizat in Statele Unite, reprizele scurte, dar foarte intense de exercitii fizice, pot duce la aceleasi rezultate ca antrenamentele indelungi si regu…

Uleiuri esentiale pentru un ten frumos

Uleiuri esentiale pentru un ten frumos

Uleiurile aromatice ajuta la combaterea problemelor tenului.

Jocul zilei

Clipul zilei

Ultimate Defence 2 Car wash
Un joc de strategie de tip tower defence Cuvinte cheie: sexy femeie fata car wash spalatorie masina
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza