“Ferma Vedetelor” începe din 9 martie, la PRO TV. Iata lista vedetelor!

Redacția / 27.02.2015, 20:00
“Ferma Vedetelor” începe din 9 martie, la PRO TV. Iata lista vedetelor!
Cel mai tare reality show 100% românesc, “Ferma Vedetelor”, va începe din 9 martie, la PRO TV. Show-ul îi va trimite la ţară pe Ştefan Stan, Vica Blochina, Augustin Viziru, Oana Radu, Dima Trofim, Tudorel Filimon, Dan Helciug, Mioara Velicu, Doiniţa Oancea, Corina Drăgulescu, Cristina Cioran şi Ionuţ Iftimoaie.
Cele 12 vedete vor trebui să locuiască, timp de 3 luni, izolate la o fermă dezafectată, în condiţiile de trai de acum 100 de ani: fără electricitate, fară apă caldă, fără gaze, fără un minim de confort din lumea modernă. Ei vor trebui să muncească la fermă sub atenta supraveghere a Iuliei Vântur, gazda emisiunii, şi a unui fermier cu foarte mulţi ani de experienţă în cultivarea pământului şi îngrijirea animalelor – Nea Raţă. 
 
La sfârşitul celor 3 luni, ferma trebuie să fie funcţională şi productivă, iar sarcina aceasta le revine vedetelor care au acceptat provocarea formatului şi luptă zilnic pentru titlul de Marele Fermier şi marele premiu de 50.000 de euro.
 
Iulia şi Nea Raţă le vor da concurenţilor sarcini, sfaturi şi le vor recompense munca cu diverse obiecte sau avantaje de care au nevoie pentru a pune ferma pepicioare. Însă, pentru munca depusă cei 12 vor primi bănuţi cu care îşi pot cumpăra cele necesare de la vânzătorul ambulant care îi vizitează o dată pe săptămână.
 
Foto: PRO TV
 
Concurenţii vor trebui să se organizeze, să se gospodărească şi să înveţe să locuiască împreună. Lunea este ales fermierul săptămânii – unul dintre concurenţi care va fi responsabil cu organizarea celorlalţi şi îndeplinirea cu succes a sarcinilor date de NeaRaţă şi de Iulia Vântur. El va avea parte de un tratament special, va avea un spaţiu doar al lui, cu un pat mare în care va dormi singur, restul fiind nevoiţi să doarmă câte doi în pat. Toată săptămâna el le va spune celorlalţi colegi ce trebuie făcut şi ei vor trebui să execute. 
 
Marţea, fermierul săptămânii va trebui să aleagă cine vor fi slugile săptămânii, o femeie şi un bărbat, dintre concurenţi, care vor trebui să facă curat, mâncare pentru toţi cei 12 şi să aibă grijă de casă toată săptămâna. Miercurea, fermierul săptămânii va alege care dintre cele două slugi va intra la duel. Joia este ziua decisivă: dacă este aleasă femeia, va trebui să aleagă cu ce concurentă se duelează, dacă este ales bărbatul va trebui să aleagă un concurent pentru a se lupta la duel. Vinerea, cei doi duelişti vor dormi în două case separate, departe de fermă pentru a se pregăti, a-şi aduna toate forţele pentru ziua de sâmbătă când are loc duelul. 
 
Probele cu care se vor confrunta la duel sunt diverse şi le vor stimuli atât îndemânarea, forţa fizică, cât şi inteligenţa. Cel care pierde va trebui să lase o scrisoare pentru colegii săi în care să nominalizeze cine va fi fermierul săptămânii următoare. 
 
Foto: PRO TV
 
“Ferma Vedetelor” este un format complex, care presupune un program de filmare de 24 de ore din 24. Sute de kilometric parcurşi cu maşina, mult noroi, o echipă de producţie de 80 de persoane care lucrează zi şi noapte pentru a le livra telespectatorilor cel mai bun reality show 100% românesc.