Festivalul Full Moon Live 2018 a fost anulat. Jessie Ware va concerta pe 25 august în Bucureşti

De: Cristiana Trifu / 21.08.2018, 16:29
Festivalul Full Moon Live 2018 a fost anulat. Jessie Ware va concerta pe 25 august în Bucureşti
Cea de-a doua ediţie a festivalului Full Moon Live, programat în perioada 25 – 26 august 2018 la Arenele Romane din Bucureşti se anulează.

Events îşi exprimă regretul pentru faptul că publicul român nu se va putea bucura de prezenţa tuturor artiştilor anunţaţi şi de muzica lor în perioada programată şi mulţumeşte pentru înţelegere. Totodată, Events mulţumeşte tuturor partenerilor pentru susţinerea şi deschiderea cu care au primit acest festival.

Pentru fanii Jessie Ware am pregătit o surpriză: artista va concerta sâmbătă, 25 august, la Bucureşti la Appletone Party #RecoltaUrbană din Şos. Străuleşti, nr 2, sector 1. Detalii despre eveniment şi acces găsiţi aici: https://www.facebook.com/events/308141726396190/. 

Ţinem foarte mult şi ca  fanii Kovacs, Nouvelle Vague, Mihail sau Moonlight Breakfast să nu fie dezamăgiţi, aşa că le promitem că în curând vom anunţa noi evenimente în cadrul cărora îi vom invita.  În ceea ce priveşte Full Moon Live Festival, promitem ca pentru anul 2019 să pregătim o ediţie de neratat , anunţă organizatorul Events (www.events.ro).   

Începând de astăzi, 20 august, toţi cei care ş-au achiziţionat bilete la Full Moon Live Festival 2018 îşi vor putea recupera integral valoarea acestora astfel: 
– pentru biletele achiziţionate online se va trimite un e-mail cu subiectul “Retur Full Moon Live”specificând numărul de comandă la [email protected]. Pentru biletele Print @Home, banii se vor returna automat în termen de până la 10 zile lucrătoare pe cardul cu care s-a efectuat plata.
– pentru biletele achiziţionate în punctele de din reţeaua magazinelor partenere Eventim (Germanos, Carturesti, OMV, Humanitas, Orange, Vodafone, Carrefour): returnarea banilor se va face la punctul de vânzare de unde au fost achiziţionate, cu prezentarea şi reţinerea biletelor în original.

 Pentru livrările prin curier: returnarea banilor se va face la unul dintre punctele de lucru Eventim de mai jos, cu prezentarea şi reţinerea biletelor in original:
 Eventim Bucureşti – Bulevardul I.C. Brătianu nr. 6 (incinta Cinema Pro).
 Eventim Cluj – Strada Alexandru Vaida-Voevod nr. 53B (în incinta Iulius Mall).
 Clienţii din afara ariei punctelor de lucru Eventim vor putea trimite biletele prin curier la sediul central, Str. Popa Petre nr. 5, etaj 2, cod postal 020801, Bucureşti, contravaloarea biletelor va fi returnată în contul din care a fost făcută plata. Costul transportului va fi suportat de expeditor.
 Toţi cei care şi-au achiziţionat bilete la Full Moon Live Festival intră automat la evenimentul Appletone Party #RecoltaUrbană, prezentând la intrare biletul print sau o fotografie cu acesta (pentru cei care au predat biletul la punctele de din reţeaua magazinelor partenere Eventim)