Fii o mamă mereu gata de acţiune!

De: Mioara Tronaru / 24.05.2013, 15:38
Fii o mamă mereu gata de acţiune!
VARTA România relansează luna aceasta gama de acumulatori. Noua gamă îţi oferă avantajul de a-i folosi imediat după cumpărare, fără a fi nevoie să îi încarci înainte, datorită tehnologiei Ready To Use. Ca urmare a acestui beneficiu, aparatele şi electrocasnicele prind viaţă exact atunci când ai cea mai mare nevoie, fără a trebui să aştepti, la prima utilizare, cele până la 16 ore necesare pentru încărcarea altor acumulatori.

Fie că doar ce i-ai cumpărat copilului tău o jucărie pe care abia aşteaptă să o încerce, fie că ai plecat în vacanţă şi ai uitat să-ţi încarci acumulatorii, dar vrei să faci cele mai frumoase fotografii, sau că soţul tău are  nevoie dimineaţa de energie instant pentru aparatul de ras – acumulatorii VARTA Ready To Use îţi garantează în orice moment că eşti o mamă gata de acţiune!

În plus, utilizând acumulatori economiseşti bani, avantaj semnalat şi de eticheta „Save Money” plasată central pe ambalaj şi care oferă informaţii clare despre câte baterii alcaline ai folosi în locul unui acumulator. De exemplu, eticheta Save Money însoţită de 1ă300 arată că 1 acumulator AA de 2600 mAh echivalează cu 300 de baterii alcaline utilizate pentru aceeaşi aplicaţie. Mamele care încurajează un comportament responsabil faţă de mediul înconjurător ştiu, de asemenea, că utilizarea de acumulatori este soluţia cea mai prietenoasă cu mediul.

La faptul că se pot folosi imediat după cumpărare se adaugă avantajul de a putea fi utilizaţi timp îndelungat fără a necesita reîncărcare. Mai mult, acum nu trebuie să îţi mai faci griji pentru modelul de încărcător, pentru că toţi acumulatorii VARTA Ready To Use pot fi reîncărcaţi în toate încărcătoarele. De asemenea, un alt aspect important este faptul că acumulatorii VARTA Ready To Use pot fi reîncărcaţi şi numai după câteva ore de utilizare, fără a le afecta durata de viaţă.

În plus faţă de atributul Ready To Use, noua gamă de acumulatori se remarcă şi printr-un design îmbunătăţit al ambalajului, care simplifică la maxim procesul de cumpărare a acumulatorilor. Astfel, informaţiile de pe ambalaj sunt reduse la cele esenţiale, se foloseşte simbolul pentru acumulatori pentru deosebirea imediată a acumulatorilor de baterii, în timp ce în partea dreaptă simbolurile pe fundal roşu semnalează aplicaţiile la care se recomandă utilizarea acelor acumulatori.

Posibilitatea de a-i utiliza imediat după cumpărare, diversitatea gamei, economia de bani şi impactul redus asupra mediului înconjurător recomandă Acumulatorii VARTA Ready To Use ca fiind o alegere inspirată atunci când ai nevoie de energie instantă.