Fiica lui Whitney Houston a fost decuplată de la aparate

Apropo.ro / 06.02.2015, 13:03
Fiica lui Whitney Houston a fost decuplată de la aparate
Sâmbăta trecută, Bobbi Kristina a fost găsită inconştientă în cadă, iar în prezent se află în comă indusă. Fiica celebrei Whitney Houston a fost decuplată de la aparatele care o susţineau în viaţă.
Publicaţia britanică Daily Mail scrie că, în cazul în care aparatele de susţinere a vieţii sunt oprite, pacientul poate – teoretic – să supravieţuiască. 
 
În timpul testelor anterioare făcute de medici, Bobbi Kristina a deschis ochii, iar activitatea creierului ei înregistrase o mică ameliorare, scrie Click.ro. Se pare că medicii i-au anunţat deja familia că nu mai poate fi făcut nimic în ceea ce priveşte cazul ei. Tatăl lui Bobbi Kristina şi fostul soţ al regretatei Whitney Houston, Bobby Brown, plânge fără încetare şi crede în miracole. Prietenii de familie şi apropiaţii fetei vin deja pe la spital să-şi ia adio.
 
Acesta nu este singurul incident în care viaţa fiicei lui Whitney Houston a fost pusă în pericol.
 
Devastată de moartea mamei sale, Bobbi Kristina a trecut prin aceleaşi încercări ca părinţii săi, care au recunoscut public că s-au luptat cu dependenţa de droguri, scrie people.com.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
Bobbi Kristina Brown a crescut printre celebrităţi, mergând cu mama sa în turnee şi apărând în reality show-ul familiei, ”Being Bobby Brown”.
 
Bobbi Kristina avea doar 18 ani când Whitney Houston a murit şi se afla în holul hotelului din Beverly Hills când aceasta a fost declarată decedată. Tânăra a suferit o ”cădere completă” şi a fost dusă de mai multe ori la spital pentru a fi tratată împotriva stresului şi anxietăţii.
 
La scurt timp după moartea mamei sale, Bobbi Kristina s-a logodit cu Nick Gordon, considerat ”fratele neadoptat” al tinerei. 
 
Potrivit Mediafax, pe 26 ianuarie, Bobbi Kristina a postat un mesaj adresat mamei sale decedate: ”Mi-e dor de tine, mamă. Te iubesc în fiecare secundă”.
 
Bobbi Kristina Brown este singurul copil al celebrei cântăreţe. Ea s-a născut în 1993, în timpul căsătoriei lui Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, de care artista a divorţat în 2007.