Filme pentru fiecare emoţie!

De: Mioara Tronaru / 09.01.2013, 13:05
Filme pentru fiecare emoţie!
În luna decembrie, după rebranding-ul postului Romantica, transformat în Film Café, canalul a înregistrat o creştere de audienţă cu peste 80% comparativ cu luna anterioară. Ecranizarea romanului scris de Jane Austen, serialul ”Mândrie şi prejudecată” a ocupat locul întâi în topul audienţelor, urmat de filmul de sezon ”Un iubit pentru Crăciun” şi de emisiunea Hollywood Bazar.

De la 1 decembrie 2012, Romantica a devenit Film Café, un canal ce beneficiază de o nouă identitate şi care se adresează în special publicului feminin cu vârste cuprinse între 25 şi 59 de ani. Noul conţinut de programe format dintr-o selecţie de filme artistice moderne şi clasice, telenovele şi emisiuni poate fi urmărit de 3 milioane de abonaţi.

Grila de programe a fost reînnoită cu seriale precum: ”Mândrie şi prejudecată”, ”Robin Hood”, ”Emma”, filme artistice cum ar fi: ”Doctor Jivago”, ”Necazurile lui Gilbert Grape”, ”Sfântul Anton” sau ”David Copperfield”. Prima producţie locală a postului, ”Îndrăgostiţi ca-n filme”, cu Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur în postura unui cuplu de îndrăgostiţi, a avut premiera în decembrie şi continuă să fie difuzată. Noi episoade din serialul ”Robin Hood” vor rula în cursul săptămânii până la data pe 23 ianuarie, respectiv în perioada 28 – 31 ianuarie.

Povestea vieţii plină de întorsături neaşteptate a legendarului scriitor de basme, Hans Christian Andersen, ”Viaţa mea de basm” vine la Film Café pe 31 ianuarie, de la ora 21.00. ”Femeile Clanului Kennedy”, povestea tulburătoare a trei femei care au intrat prin căsătorie în familia prezidenţială a SUA va putea fi urmărită în 24 şi 25 ianuarie, de la ora 21.00.

Film Café este disponibil în grilele operatorilor de cablu: RCS & RDS, UPC, NextGen, Digital Cable System.