Filmele lunii iulie la cinema

De: Mioara Tronaru / 28.06.2014, 08:00
Filmele lunii iulie la cinema
Avem maimuţe, canibali, incendii, casete pierdute şi un Hercule nou. Ce alegeţi?

Planeta Maimuţelor: Revoluţie / Dawn of the Planet of the Apes (2014)

Din ce în ce mai numeroase, maimuţele evoluate, conduse de Caesar, sunt ameninţate de un grup de oameni care au supravieţuit virusului devastator. Pacea dintre cele două specii este fragilă şi războiul care va începe va hotărî cine va conduce Terra: oamenii sau maimuţele. Din 11 iulie, vom afla şi noi.

 

Canibal / Caníbal (2013)

Carlos este cunoscut drept cel mai bun croitor din Granada şi necunoscut ca asasin cu sânge rece. Nu are nicio remuşcare şi nu simte niciun piculeţ de vină până în momentul în care o întâlneşte pe Nina, o femeie de origine română, care îşi caută sora geamănă.

Aşa că din 11 iulie, vom putea urmări şi noi performanţa Olimpiei Melinte în pelicula lui Manuel Martín Cuenca.

 

Avioane: Echipa de intervenţii / Planes: Fire & Rescue (2014)

Din 18 iulie se reîntoarce marele campion la curse aeriene Dusty! Marea cursă din primul film l-a lăsat însă cam fără motor, aşa că o eventuală carieră în domeniu este exclusă. Dar micul avion îşi dă repede seama că poate fi în continuare de ajutor: împreună cu o trupă de trăsniţi, eroul nostru se aruncă într-o periculoasă luptă cu incendiile izbucnite în jurul regiunii unde a copilărit.

 

Hercules (2014)

Este al doilea Hercule care vine anul acesta pe marele ecran. De această dată, din 25 iulie, îl vom admira pe Dwayne Johnson în rolul celebrului luptător.

Jumătate om, jumătate legendă, Hercule strânge un grup de mercenari pentru a pune capăt războiului civil din regatul Traciei şi pentru a-l repune pe regele legitim pe tron.

 

Sex Tape (2014)

Numai lui Cameron Diaz i se putea întâmpla asta! Din 25 iulie, Cameron Diaz şi Jason Segel sunt doi soţi care intră în panică atunci când descoperă că o înregistrare cu o toridă partidă de sex a lor nu mai este de găsit. Nu că ar fi vrut neapărat să o revadă, ci mai ales să nu ajungă pe mâinile cui nu trebuie!

Mioara Tronaru