Fine Living vă invită la o doză dublă de artă

De: Mioara Tronaru / 11.04.2013, 17:49
Fine Living vă invită la o doză dublă de artă
Fine Living face în luna aprilie un tur al celor mai luxoase reşedinţe de pe glob expuse în emisiunile Camere de milioane şi Cartier de lux. Banii nu reprezintă un impediment în calea confortului, divertismentului şi în calea artei atunci când dispui de ei. Gazdele emisiunilor celor două emisiuni vă invită să vizitaţi case extrordinare situate în locaţii idilice.

Camere de milioane

Carter Oosterhouse, gazda emisiunii Camere de milioane vă invită să pătrundeţi în 10 dintre cele mai scumpe camere din lume, printre care se numără camera de jocuri a rapper-ului 50 Cent, care poate rivaliza cu o sală de jocuri din Las Vegas şi o proprietate de pe malul mării, unde numai nisipul costă 100 000 de dolari.

Acum un deceniu, casele se vindeau cu milioane de dolari. Astăzi, sunt camere care se vând cu milioane de dolari! Vă invităm la un tur al celor mai luxoase camere, începând cu coasta Amalfi din Italia, trecând prin Paris şi ajungând tocmai în California de Sud. Veţi trece de la agonie la extaz, vizitând o casă care dispune de propriul mall, de un restaurant, un magazin de bijuterii, o pistă de bowling şi un subsol transformat într-un cinematograf. Fine Living vă oferă acces garantat la toate acestea prin intermediul emisiunii Camere de milioane.

 

Cartier de lux

Cartier de lux o are ca si prezentatoare pe Taniya Nayak, care vă aşteaptă într-o călătorie din Carolina de Sud până în New Jersey pentru a vedea moşii care valorează milioane de dolari şi care dispun de tot felul de extravaganţe, precum patinoare proprii sau crame de lux.

Cum v-aţi poiecta interiorul locuinţei dacă banii nu ar reprezenta o problemă? Taniya Nayak vă invită la un tur prin Charleston, California de Sud, Colts Neck şi New Jersey pentru a vă prezenta cele mai impresionante moşii demne de viaţa luxoasă a miliardarilor. De la patinoare de gheaţă private, la crame extravagante, Taniya adduce pe micul ecran stilul opulent de viaţă al celor mai bogaţi oameni.