Daniela Crudu a primit îngrijiri medicale: ”Nu mai ştiu ce s-a întâmplat din acel moment!” - FOTO

Lupta pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro devine tot mai dură, iar în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, concurenţii din ”Ultimul Trib” fac orice pentru a se asigura că rămân în Madagascar.

Concurenţii îşi dau seama de la o zi la alta că lupta pentru a rămâne în ”Ultimul Trib” devine din ce în ce mai grea, pe măsură ce numărul lor se micşorează. După cum chiar ei mărturisesc, fiecare joc le pune la încercare abilităţile fizice, dar şi pe cele psihice, iar tensiunea face ca şi între membrii aceleiaşi echipe să apară certuri. Printre cei vizaţi se numără şi Daniela Crudu, după ce atitudinea ei relaxată a fost interpretată ca lipsă de implicare de către unii dintre Lemuri.

”Daniela are nişte probleme destul de mari aici, un om care să nu mănânce nimic zece zile… E o tipă mişto, dar e alintată, e încă o copilă şi are încă foarte mult de crescut. Toate părţile acestea ale ei sunt foarte mişto, faptul că râde, că e mereu veselă, atunci când se necăjeşte îi ia zece secunde să fie supărată, apoi să uite de mâncare, de somn, de toaletă, dar la un moment dat trebuie să creşti şi trebuie să o faci rapid!”, a spus Sorana.

Pentru a-şi dovedi lor, dar şi colegilor, că îşi merită locul în ”Ultimul Trib”, concurenţii fac eforturi supraomeneşti şi riscă accidentări grave, în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1. ”Nu mai ştiu ce s-a întâmplat din acel moment!”, a povestit Daniela Crudu care a avut nevoie de îngrijiri medicale.
Cine va reuşi să se impună şi cine va părăsi insula africană, telespectatorii vor afla în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într- nouă ediţie a emisiunii ”Ultimul Trib”.
 

Galerie foto

Comentarii
CELE MAI CITITE ŞTIRI
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații