Iată în ce condiţii vor locui concurenţii din ”Ultimul Trib”, în satul traditional din Madagascar - FOTO

Parcursul în Madagascar al celor 21 de concurenţi care s-au înscris în ”Ultimul Trib”, emisiune ce va fi difuzată începând de săptămâna viitoare, în fiecare joi şi vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, va depinde extrem de mult de lupta săptămânală pentru Teritoriu. Atunci se va decide unde va locui în continuare fiecare trib, iar variantele sunt cât se poate de diferite.

Cei 21 de concurenţi, care au ajuns deja în Madagascar, vor trăi o aventură exotică, ce le va pune la încercare atât abilităţile sociale, cât şi cele fizice. În ciuda personalităţilor complet diferite ale membrilor, fiecare trib va trebui să îşi dovedească puterea de a rezista sub impactul şocului cultural, dar şi sub presiunea eforturilor fizice.

În fiecare săptămână, aceştia se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar rezultatul acestei bătălii joacă un rol extrem de important în parcursul lor în insula africană, deoarece variantele sunt cât se poate de diferite! Una dintre ele este ca un trib să îşi petreacă săptămâna într-un sat malgaş alături de comunitatea locală. Concurenţii vor trăi într-o casă făcută din bambus şi frunze de palmier şi îşi vor spăla lucrurile, dar şi pe ei în singurul loc din sat în care există o sursă de apă. În plus, concurenţii vor fi să nevoiţi să înveţe să îşi procure hrana întocmai ca localnicii, adică pescuind sau prin troc, dar şi să o prepare prepara pe foc de lemne la fiecare masă.

În tot acest timp, triburile îşi vor măsura puterile în competiţii spectaculoase şi tensionate pentru a putea rămâne în cursa finală ce le poate aduce premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro!
Tribul sportivilor – ”Crocodilii” - este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriţă, Ioana Şulea, Mircea Zamfir şi Roxana Chiperi.

Cei şapte sportivi îşi vor măsura puterile cu tribul format din vedete şi cu cel format din oameni de rând – ”Cameleonii”: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Şerban şi cuplul format din Gabriela Popa şi Silviu Geandra.
Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor - ”Lemurii” - este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuţ Iftimoaie, Paula Chirilă şi Sorin Brotnei.

 

Galerie foto

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații